MOSFUR: ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ - OlaDeka

MOSFUR: ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

MOSFUR: ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Η Kordon – μια ρωσική εταιρία Έκθέσεων – εισάγει ένα νέο project – εξειδικευμένο σαλόνι γούνας “MosFur-2014”. Αυτή η έκθεση θα λάβει χώρα στο Gostiny Dvor,  Μόσχα, κατά τη διάρκεια 10 – 12 Σεπτέμβριος, 2014.

Δημιουργήθηκε με  εστίαση σε κατασκευαστές γουναρικών από τη Ρωσία και την  Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών – χωρών,  και  άνοιξε και για τους διεθνείς εκπροσώπους της αγοράς με πρώτες
ύλες, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η έκθεση θα επικεντρωθεί στην προώθηση των προϊόντων γούνας που κατασκευάζονται από εργοστάσια γούνας κυρίως στη Ρωσία, και δεν εισάγονται από το εξωτερικό. 

Οι διοργανωτές έχουν κάνει έρευνα η οποία έδειξε ότι το 80% των ερωτηθέντων από τους Ρώσους επαγγελματίες του κλάδου της γούνας έχουν επιβεβαιώσει την ανάγκη τους να συμμετάσχουν σε ένα νέο έργο σαν αυτό της έκθεσης «MosFur» (Μόσχα Fur).

Ιδιαίτερη προσοχή δίδεται στο γεγονός ότι MosFur έχει ως στόχο την εξειδικευμένη αγορά γούνας, κυρίως στην τόνωση της ανάπτυξης του επαγγελματικού επιπέδου των κατασκευαστών γούνας της Ρωσίας και τη δημιουργία καλής επιχειρηματικής σχέσης μεταξύ των εκπροσώπων αυτού του σημαντικού brunch της βιομηχανίας.

Με τη “MosFur”  οι διοργανωτές σχεδιάζουν να ενώσουν κάτω από μία στέγη κορυφαίους κατασκευαστές των προϊόντων γούνας στη Ρωσία,  συμπεριλαμβανομένων των εργοστασίων, ιδιωτικών κατασκευαστών, σχεδιαστών,  προμηθευτών πρώτων υλών και ημι-έτοιμων προϊόντων, καθώς και στοιχεία, εξαρτήματα και εξοπλισμό.

TARGET AUDIENCE OF “MOSFUR”:
Specialists of fur industry;
Direct customer: representatives of wholesale and retail trade (shops, networks, regional representative networks, boutiques, private clients)
Venue: Gostiny Dvor, Moscow, Russia
Exhibition Dates: September 10 – 12, 2014 
For More Information & Participation 
“Kordon” 
JSC “Kordon» 129223, Moscow, Prospekt Mira, 119, str.452, Moscow, Russian
Tel. / Fax: + 7 (495) 974-0425, 974-6001
http://mos-fur.ru/exibitors/
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria