Υποβολή πρότασης στο LEADER από τον ΠΑΣ Λεύκης!!! - OlaDeka

Υποβολή πρότασης στο LEADER από τον ΠΑΣ Λεύκης!!!

Υποβολή πρότασης στο LEADER από τον ΠΑΣ Λεύκης!!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ο ΠΑΣ Λεύκης κατάφερε και υπέβαλεπρόταση ένταξης σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα-πρωτοβουλία με σκοπό την χρηματοδότηση για ορισμένες από τις δράσεις του! Ανεξαρτήτως της πορείας της αίτησης και της ένταξης ή μη της πρότασης, πρόκειται αναμφισβήτητα για μια τεράστια επιτυχία της διοίκησης και αναβάθμιση του συλλόγου μας, καθώς ανοίγει νέες ευκαιρίες δράσης και δραστηριοτήτων ενώ παράλληλα προσδίδει επιπλέον και χρήσιμες εμπειρίες στα μέλη του ΔΣ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Λεύκης κατάφερε και υπέβαλε τον φάκελο του για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του μέτρου 4.1 του τοπικού προγράμματος προσέγγιση Leader της ΟΤΔ ΑΝΚΑΣ ΑΕ ΟΤΑ. Η πρόταση, μετά και την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ (αριθμ. Πρ. 36/26-7-2014) υποβλήθηκε στην 4η και τελευταία για την περίοδο 2007-2013 πρόσκληση του LEADERκαι πιο αναλυτικά στο πλαίσιο του Μέτρου 4.1 «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης» του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER. Με την ίδια απόφαση ορίζεται διαχειριστής και υπόλογος ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Λεύκης Μπινιάκος Μιχαήλ.

Η αίτηση του ΠΑΣ Λεύκης αφορά στην πραγματοποίηση εκδήλωσης με τίτλο ‘’Η σημασία των πανηγυριών στην παράδοση ‘’ και ο εντάσσεται στο υπομέτρο «L323 Διατήρηση και Αναβάθμιση της Αγροτικής Κληρονομιάς» και στην Δράση «L323-5: Ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων ανάδειξης και διατήρησης της τοπικής κληρονομιάς – στήριξη πολιτιστικών φορέων για μικρής κλίμακας υποδομή, προμήθεια εξοπλισμού, μουσικών οργάνων, στολών»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προ-έλεγχος έδειξε 2 συγκεκριμένες αδυναμίες του φακέλου για τις οποίες ενημερώθηκε ήδη ο πρόεδρος του ΠΑΣ Λεύκης και εργάζεται για το ξεπέρασμα του με συγκρατημένη αισιοδοξία. Ας ελπίσουμε να είναι θετική η πρώτη μας απόπειρα!!!

pas-lefkis.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria