Δημοσιεύμα-σοκ ιστοσελίδας του ISIS: Οι τζιχαντιστές απειλούν “ανοιχτά” το Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Αρχική » Διάφορα » Δημοσιεύμα-σοκ ιστοσελίδας του ISIS: Οι τζιχαντιστές απειλούν “ανοιχτά” το Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Δημοσιεύμα-σοκ ιστοσελίδας του ISIS: Οι τζιχαντιστές απειλούν "ανοιχτά" το Μητροπολίτη Αμβρόσιο

ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ”Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών έχει μπει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, καθώς στην ιστοσελίδα “Jihad Watch.org” προσκείμενη στο “Ισλαμικό Κράτος” γίνεται εκτενής αναφορά στις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που ψήφισε η κυβέρνηση βάζοντας απέναντι της την Εκκλησία και τους Έλληνες πατριώτες.

 

Το θέμα της ιστοσελίδας, που φιλοξενεί και φωτογραφία του Μητροπολίτη, αναφέρει στον πρόλογο: «Με πρόσχημα το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, η ισλαμική υπεροχή ποινικοποιείται στην Ελλάδα, όπου οι ρατσιστές με τους ισλαμιστές χρησιμοποιούν τον “ρατσισμό” για να δαιμονοποιήσουν και να περιθωριοποιήσουν όλους εκείνους που αντιτίθενται στην ύπουλη ατζέντα τους, όπως ακριβώς κάνουν στις ΗΠΑ – με τη βοήθεια αριστερών και χρήσιμων… ηλιθίων».

 

Εκείνο που ενόχλησε τους ισλαμιστές είναι η φράση που είχε πει ο Αμβρόσιος, πώς “τα παιδιά μας θα είναι σκλάβοι στους μουσουλμάνους”. Η δε ανάρτηση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ καταδεικνύει πώς το Μητροπολίτης Καλαβρλυστων και Αιγιαλείας αποτελεί πλέον “κόκκινο πανί”.

Το ερώτημα είναι τι σκοπεύει να πράξει η κυβέρνηση προκειμένου να προστατεύσει όχι μόνο τον Αμβρόσιο, αλλά όλους τους Έλληνες από τους τζιχαντιστές που κρύβονται ανάμεσα στις ροές των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα, τους οποίους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες η κυβέρνηση, και είναι θέμα χρόνου πότε θα ξεκινήσουν τις επιθέσεις κατά των Ελλήνων.

 
Στο άρθρο που έχει τίτλο “Έλληνας επίσκοπος: Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων”, παρατίθενται οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κατά του αντιρατσιστικού:  
 

“Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νοµοσχέδιο, όποιος µιλά για την πατρίδα µας κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας µιλά στον άµβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί” ήταν τα λόγια του κ. Αμβρόσιου.

Και συνέχισε: “Σε λίγο στον τόπο µας θα είµαστε ξένοι. ∆εν ξέρω αν θα ζω, να το δω αυτό, αλλά τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους Μουσουλµάνους. Η Ελλάδα χάνεται και η πίστη χάνεται. Κρατήστε τη Φλόγα της Πατρίδας και της Πίστης. Η παγκοσµιοποίση δεν µας χτυπά απλά την πόρτα είναι ήδη εδώ”.

 
 
 

Κάτω δε από το συγκεκριμένο δημοσίευμα υπάρχουν σχόλια απολύτως εχθρικά για τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Το γεγονός δε ότι οι τζαχαντιστές επιλέγουν έναν θρησκευτικό “στόχο” δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε στον Ιράκ και στη Συρία πρώτος τους στόχος ήταν οι χριστιανοί.

defencenet

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια