ΚΑΣΤΟΡΙΑ :Δωρεάν είσοδος στον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα του ΑΓΣ Καστοριάς - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ :Δωρεάν είσοδος στον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα του ΑΓΣ Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ :Δωρεάν είσοδος στον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα του ΑΓΣ Καστοριάς

Ο ΑΓΣΚαστοριάς ανακοινώνει πως για πρώτη φορά στα χρονικά του συλλόγου(!) θα υπάρξει γενική ελεύθερη είσοδος στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς της αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει γενικό κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό και σαν μια πρώτη γνωριμία αποφάσισε το αντίτιμο του εισιτηρίου να έχει μηδενική αξία!

Όσοι οπαδοί το επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν αρχής γενομένης από τη Κυριακή τα εισιτήρια διαρκείας, που τιμώνται από 100 μέχρι 1.000€ με πολλά ειδικά προνόμια για τους κατόχους.

Πράξη δεύτερη για τη Καστοριά που υποδεχόμενη στο ΔΑΚ το απόγευμα της Κυριακής τον Εθνικό Αγιονερίου, στοχεύει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας και να πανηγυρίσει τη πρώτη επιτυχία της στο πρωτάθλημα απέναντι σε ένα πολύ αξιόλογο και ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο.

Και αυτό γιατί ο σύλλογος από το Κιλκίς διαθέτει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας (Ορφανός, Στεφανίδης, Γκέρτσος) που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν με μία ενέργεια να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Επιπρόσθετα οι <<κυανέρυθροι>> έδειξαν εξαιρετικά δείγματα γραφής απέναντι στη πανίσχυρη Καβάλα και καλούνται τώρα να παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα και μακριά από το σπίτι τους.

Ο Πασχάλης Δημητρίου θα ανακοινώσει την αποστολή αμέσως μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση, έχοντας ευχάριστο πονοκέφαλο από τη στιγμή που μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του ανέτοιμου Γιώργου Κεφάλα και τους τρεις Ισπανούς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και μετά την ελεύθερη είσοδος που ορίστηκε, άπαντες ευελπιστούν να ζωντανέψουν μνήμες από τα παλιά βλέποντας ένα γεμάτο γήπεδο που θα σπρώξει την ομάδα προς την επικράτηση.

Η έδρα άλλωστε αποτελεί ανέκαθεν το πλέον καταλυτικό παράγοντα στη πορεία του πρωταθλήματος, ενώ γίνεται σαφές πως το εν λόγω ματς είναι από εκείνα που στη ποδοσφαιρική διάλεκτο αποτελούνται <<εξάποντα>> στη μάχη της παραμονής.

Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16:30 θα διευθύνει ο Κοζανίτης ρέφερι Μπαϊραμίδης με βοηθούς διαιτητές τους Κωτούλα και Μανάση από το σύνδεσμο Τρικάλων, οι οποίοι για τους λάτρεις της προϊστορίας σφύριξαν τη περσινή σεζόν τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, χωρίς ωστόσο η Καστοριά να γευτεί σε κανέναν εξ’αυτών τη χαρά της νίκης! (Καστοριά – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0, Καστοριά – Καμπανιακός 0-1 και Καστοριά – Εθνικός Φιλιππιάδας)

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria