Μίλησε από την υπηρεσία των εντελλομένων Καστοριάς ο κ. Κ.Νικολακέας δίνοντας απαντήσεις στον Φώτη Κεχαγιά – Ραγδαίες οι εξελίξεις - OlaDeka

Μίλησε από την υπηρεσία των εντελλομένων Καστοριάς ο κ. Κ.Νικολακέας δίνοντας απαντήσεις στον Φώτη Κεχαγιά – Ραγδαίες οι εξελίξεις

Κυριάκος Νικολακέας » Ζητώ άμεση αποκατάσταση από τον Κεχαγιά, απαράδεκτο αυτό που έχει κάνει, οι νέοι »άρχοντες» μας έχουν άγνοια »

Πολύ εκτεθειμένη μέσα από τις δηλώσεις Κεχαγιά η διοίκηση του Θ.Καρυπίδη. Αυτά δεν έγιναν ποτέ ούτε με Δακή, Λεούδη και τόσους άλλους που έχουν περάσει.

Σήμερα όλοι καταλαβαίνουμε πως ο Φώτης Κεχαγιάς μπέρδεψε τα πάντα, κατηγόρησε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση, απείλησε τους πάντες, ζήτησε ΕΔΕ, μοίρασε ευθύνες χωρίς να είναι υπεύθυνος για υπαλλήλους Καστοριάς και τόσα άλλα.

Η σημερινή εξέλιξη με δηλώσεις και νέες αποκαλύψεις θα πρέπει να προβληματίσουν άμεσα και έντονα τον Θεόδωρο Καρυπίδη, οι φωνές και οι έκτακτες συνεντεύξεις τύπου για εντυπωσιασμό δεν πείθουν κανένα, και δυστυχώς γι’ αυτούς επιβεβαιώνονται όλα όσα παρουσιάσαμε.

Το απίστευτο πάντως είναι πως ο Φώτης Κεχαγιάς απευθείας κατηγόρησε τον κ. Νικολακέα, και τους υπαλλήλους της Π.Ε Καστοριάς.

Αποδεικνύεται πως έχουν ειπωθεί απίστευτες ανακρίβειες…….
alphafm

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria