Καστοριά: Ενημέρωση της Αμερικανικής Πρεσβείας για ασφαλιστικά θέματα - OlaDeka

Καστοριά: Ενημέρωση της Αμερικανικής Πρεσβείας για ασφαλιστικά θέματα

Το Γραφείο τών Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας σκοπεύει να επισκεφθεί την πόλη της Καστοριάς. Ο βασικός σκοπός τής επισκέψεώς μας αφορά τήν ενημέρωση τών μελλοντικών και νύν συνταξιούχων του Ιδρύματος τών Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α, (SocialSecurityAdministration) σχετικά με τήν προώθηση της Ηλεκτρονικής Αίτησης (INTERNET APPLICATION) για συντάξεις Γήρατος, συζύγου, Αναπηρίας και ΙατροΦαρμακευτικής Περίθαλψης πού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, βρίσκεται ήδη σε ισχύ.

Για τόν σκοπό αυτό ο κ. Νικόλαος Αναστασιάδης, υπάλληλος του Γραφείου των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας τής Αθήνας, θά βρίσκεται στήν Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς τήν Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου απο τίς 11.00πμ εως τίς 2.00μμ πρόθυμος να σας ενημερώσει σχετικά με τίς τελευταίες εφαρμογές και να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί. Εάν και εφόσον ενδιαφέρεστε η παρουσία σας θα ειναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τόν Επίτροπο (Warden) τής Καστοριάς για θέματα ΕλληνοΑμερικανών Κον Δημήτρη Τσέα στό τηλέφωνο 6948054556 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή απο 8.30πμ εως 12.30μμ στο τηλέφωνο 210-7202426

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria