Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ: Περί ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ(βίντεο) - OlaDeka

Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ: Περί ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ(βίντεο)

 Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ: Περί ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ(βίντεο)

Την είδηση την διαβάσαμε σε ιστοσελίδα και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως η πηγή από την οποία άντλησε την πληροφορία έχει υπερβολές ώστε να αλλοιώνει την αλήθεια.

Γερμανοί δημοσιογράφοι την υποστηρίζουν και αφορά τον γνωστό μας κ. Χριστοφοράκο ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της Siemens που
μοίραζε τις μίζες προς πολλές κατευθύνσεις που μένουν ακόμα θαμμένες στην αφάνια.

Υποστηρίζουν λοιπόν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι πως ο κύριος αυτός, ο Χριστοφοράκος έχει εξασφαλίσει και από τις δύο κυβερνήσεις της Γερμανίας και της Ελλάδας την δυνατότητα να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος αυτό που έχει κυκλοφορήσει σαν γεγονός ότι βρίσκεται εξόριστος στο Μόναχο. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι τον βλέπουν τακτικά να κυκλοφορήσει ελεύθερος στην περιοχή του Ζούπερι.

Αυτή λοιπόν η είδηση αν πράγματι ανταποκρίνεται στην αλήθεια αποτελεί άλλο ένα σκάνδαλο στην υπόθεση της διαπλοκής της μίζας. Και είναι τελείως φυσικό να γεννάει στον καθένα από εμάς τους απλούς και ταλαίπωρους πολίτες πολλά και εύλογα ερωτήματα. Πόσο μάλλον το ότι αυτή η είδηση δεν έχει απασχολήσει και δεν έχει σχολιαστεί από καμία πλευρά των εδράνων του κοινοβουλίου ούτε και από αυτά τα ΜΜΕ.

Γιατί λοιπόν άραγε να υπάρχει αυτό το δίχτυ προστασίας από όλες τις πλευρές των πολιτικών. Ποιό συμπέρασμα πρέπει να βγάλει ο κάθε ταλαιπωρημένος πολίτης που αγωνίζεται να επιβιώσει από την οικονομική κρίση της χώρας του που ένας από τους λόγους που έχει φθάσει σε αυτή την κατάντια είναι και οι μίζες που έχει πληρώσει χωρίς να γνωρίζει σε ποιες τσέπες έχουν κατευθυνθεί;

Ο κ. Χριστοφοράκος για όλους μας υποτίθεται πως είναι υπόδικος για τις πράξεις του. Πως λοιπόν κυκλοφορεί (αν κυκλοφορεί) ελεύθερος χωρίς να έχει συλληφθεί για να δικαστεί κάτι που στην Γερμανία αυτό έχει συμβεί; Κάποιος λοιπόν από τους αρμόδιους και ειδικότερα του υπουργείου εξωτερικών δεν θα πρέπει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία;

Γεγονός πάντως είναι που δεν αμφισβητείται από την πλειοψηφία των πολιτών πως η Γερμανική κυβέρνηση της κ. Μέρκελ ελέγχει απόλυτα τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και όπως διαφαίνεται από την συμπεριφορά των Γερμανών κάποια στιγμή στο πολύ κοντινό μέλλον θα αποδειχθεί περίτρανα αυτό.

Άλλωστε στα χέρια τους κρατάνε πάρα πολλά στοιχεία και όσα έχει μεταφέρει ο κ. Χριστοφοράκος ανεπίσημα και επίσημα και όσα υπάρχουν επτασφράγιστα φυλαγμένα και για τα υποβρύχια που γέρνουν και για τα υποβρύχια Σκαραμαγκά για τα οποία ήδη έχει δρομολογηθεί δίκη από την δικαιοσύνη μέσα από την οποία θα βγουν στην επιφάνεια αλλά και όσα θα υποχρεωθούν πι οι Γερμανοί να τα καταθέσουν και δεν είναι δυνατόν να μην έχουν μεγάλο το ενδιαφέρον για όλους μας. Και σίγουρα θα προκαλέσουν αναταράξεις τέτοιες που θα γκρεμίσουν πολλούς στην ανυποληψία.

Το ξαναλέμε λοιπόν αυτό το φθινόπωρο που τόσο απρόοπτα μας έφερε τις καιρικές καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας τόσο απότομα θα φέρει και πολιτικές καταιγίδες με το πολιτικό θερμόμετρο να ακουμπήσει την οροφή του κόκκινου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αθανάσιος Μπατσόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria