Ο Καστοριανός Λάζαρος Κυρίζογλου ορκίστηκε δημάρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης - OlaDeka

Ο Καστοριανός Λάζαρος Κυρίζογλου ορκίστηκε δημάρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Ο Καστοριανός Λάζαρος Κυρίζογλου ορκίστηκε δημάρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Σήμερα το πρωί (Κυριακή 31 Αυγούστου) στο κινηματοθέατρο “Αλέξης Μινωτής” τελέσθηκε η ορκωμοσία του δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ Λάζαρου Κυρίζογλου, των δημοτικών συμβούλων και των τοπικών συμβούλων , χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβα.
To avatonpress.gr κάλυψε και αυτή την ορκωμοσία δήμου της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μετά την ορκωμοσία ακολούθησαν ομιλίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ Βαρνάβα και του δημάρχου κ Λάζαρου Κυρίζογλου (αποσπάσματα των ομιλιών μπορείτε να δείτε στα δυο πρώτα βίντεο που ακολουθούν).

Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν αρκετοί επίσημοι, ο ΥΜΑΘ κ Γ. Ορφανός, ο ΓΓΔΕ κ Στράτος Σιμόπουλος, ο βουλευτής κ Σάββας Αναστασιάδης, οι δήμαρχοι Παύλου Μελά κ Δημ. Δεμουρτζίδης μαζί με τους δημ. συμβούλους κ Αθάνατο και κ Λαζαρίδη και Κορδελιού – Ευόσμου κ Πέτρος Σούλας μαζί με τον δημ. σύμβουλο κ Καμαρινό, ο βουλευτής κ Σταύρος Καλαφάτης, ο ΓΓ υπ. Εργασίας κ Παν. Κοκόρης, ο πρώην υπουργός & δήμαρχος Θεσ/νίκης Σωτ. Κούβελας με τους δημ. συμβούλους Μάκη Κυριζίδη και Δημ. Κούβελα, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεν. Μακεδονίας κ Κώστας Γιουτίκας, ο δήμαρχος Βόλβης κ Διαμαντής Λιάμας, ο πρ. περιφερειάρχης κ Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο νέος διοικητής των μονάδων που παραμένουν στο στρ. Μέγας Αλέξανδρος, η περιφερειακή σύμβουλος κ Χριστίνα Κελεσίδου, ο πρ. δήμαρχος Ευκαρπίας κ Μπάμπης Πανταζόγλου, ο πρ. δήμαρχο Ευόσμου κ Παν. Αλεξανδρίδης, ο πρ. πρόεδρος δημ. συμβουλίου κ Γιώργος Αξελής αλλά και πλήθος κόσμου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria