Η Αργεντινή στο Πεκίνο και εμείς στο Ζάλογγο…

Αρχική » Διάφορα » Η Αργεντινή στο Πεκίνο και εμείς στο Ζάλογγο…

Η Αργεντινή στο Πεκίνο και εμείς στο Ζάλογγο…

Η φτώχεια, η λιτότητα και η ανεργία καλά κρατεί αλλά μη σας νοιάζει ο φόρος πετρελαίου μειώθηκε κατά 30%, δηλαδή κατά 10 λεπτά το λίτρο περίπου, ανεξάρτητα αν τα προηγούμενα χρόνια είχε αυξηθεί κατά 450%!!!

Όσο για τους φόρους βρε κουτά θα τους μειώσουν από το 2016 που δεν θα είναι πια και στην Κυβέρνηση!!!

Δεν υπάρχει πιο λυπηρό πράγμα να σε κοροϊδεύουν μες στα μούτρα σου με ψευτολύσεις και μισόλογα … Οι άνθρωποι αποδείχτηκαν πολύ λίγοι. Δεν ήταν ποτέ διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο!!!

Τελευταίο παράδειγμα που αποδεικνύει την ανεπάρκεια τους, αυτό της ΕΡΤ, όπου την έκλεισαν λέει για να φέρουν την κάθαρση και την διαφάνεια, καθώς και να σταματήσουν τα ρουσφέτια στο Ραδιομέγαρο. Τελικά δεν έκλεισε καλά καλά ούτε χρόνος και στην ΝΕΡΙΤ μπαίνει εισαγγελέας για τα όσα γίνονται με κομματικές προσλήψεις, πλαστογραφίες κλπ.

Όσο για την φοροδιαφυγή…Μπαινάκης Βγαινάκης!!! Οι δωροδοκίες, οι σπατάλες, και το ξέπλυμα συνεχίζονται ακόμη χειρότερα από πριν, διότι οι επιτήδειοι τώρα βρήκαν πρόσφορο έδαφος να αβγατίσουν τα λεφτά τους με τα γνωστά τους αδήλωτα κόλπα, στα οποία ως γνωστόν συμμετέχουν και πολλάκις πολιτικών προσώπων … Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι μειώνουν και τις ποινές για τέτοιου είδους αδικήματα , ώστε να μην τους βρει και κανένα κακό!!!

Συνεχίζουν να Κυβερνουν με τη γνωστή προπαγανδιστική τους τακτική η οποία συν όλων των άλλων περιλαμβάνει και το γνωστό σε όλους μας «Μην γίνουμε Αργεντινή»… Δυστυχώς όμως για εκείνους η καραμέλα αυτή έλιωσε. Η Αργεντινή προχώρησε σε ένα ιστορικόdeal με το Πεκίνο ανταλλαγής νομισμάτων (currency swap) των νομισμάτων των δύο χωρών, χρησιμοποιώντας αυτά αντί του δολαρίου.
Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί άμεσα και θα επιτρέψει στην Αργεντινή να ενισχύσει τα συναλλαγματικά της αποθέματα με τουλάχιστον 10 δισ. δολ!!!

Ακόμη και αυτό τους πάλιωσε…αφήνοντας τον Άδωνη χωρίς το γνωστό του επιχείρημα …Είδατε τι έπαθαν στην Αργεντινή που δεν πλήρωσαν τους δανειστές τους;

topontiki

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια