ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Κοινό ψήφισμα φορέων εναντίον των κυρώσεων κατά της Ρωσίας


Δεκτή έγινε η πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για την έκδοση κοινού ψηφίσματος από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της Δυτικής Μακεδονίας εναντίον των κυρώσεων κατά
της Ρωσίας.

Η πρόταση παρουσιάστηκε στην εκδήλωση με θέμα τον συντονισμό των ενεργειών των αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων κατά των κυρώσεων της Ε.Ε. εναντίον της Ρωσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Καστοριά μετά από πρωτοβουλία των Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και Κοζάνης.

Την πρόταση παρουσίασε ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Σάκης Χατζηζαμάνης. Οι αντιπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συμφώνησαν ομόφωνα με την πρόταση και δεσμεύτηκαν στην προώθηση κοινού ψηφίσματος προς την κυβέρνηση εκ μέρους τους υπό την αιγίδα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος παρευρέθη και μίλησε στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση μίλησε επίσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Ευγ. Ουζουνίδου, ενώ η κεντρική εισήγηση έγινε από τον Στ. Κούλογλου, ο οποίος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης πολλοί εκπρόσωποι αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria