Επιστολή Δρ. Σερ. Γ. Λιάπη προς Παραρά

Αρχική » Διάφορα » Επιστολή Δρ. Σερ. Γ. Λιάπη προς Παραρά

Με επιστολή του προς τον alphafm o στενός συνεργάτης ( τουλάχιστον προεκλογικά) Μάκης Λιάπης παρεμβαίνει απόψε στο θέμα της σχέσης του με τον σημερινό δήμαρχο Καστοριάς.

Ο Ανέστης Αγγελής ολοκληρώνει, με καθυστέρηση, τις αποφάσεις του για τις υπόλοιπες θέσεις

ΜΑΚΗΣ ΛΙΑΠΗΣ:
Αγαπητέ κύριε Παραρά,

Δε γνώριζα ότι κάποιος έψαχνε να βρει ποιος είμαι αλλά θεωρούσα πως ο βίος μου είναι διαφανής καθώς είμαι δημόσιο πρόσωπο και στην Καστοριά. Την πόλη που έκανα δεύτερη πατρίδα μου τα τελευταία δύο χρόνια. Άλλωστε, ως πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Ν. Καστοριάς, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και με γνωρίζουν και με αναγνωρίζουν.

Για την πληρότητα του βιογραφικού μου ενημερώνω πως είμαι Οικονομολόγος και Διδάκτωρ Περιφερειακής Ανάπτυξης του Α.Π.Θ. πέραν της επαγγελματικής ιδιότητας μου ως υπαλλήλου του Υπουργείου Οικονομικών.

Τα τελευταία χρόνια κατείχα διάφορες θέσεις Διοίκησης όπως:

2004 Πρόεδρος ΟΠΑΔ (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου)

2005 – 2007 Πρόεδρος ΟΠΑΠ Υπηρεσιών Α.Ε.

2008 Συνεργάτης Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας

2009 Υποδιοικητής ΙΚΑ

2012 – 2013 Συνεργάτης Υπουργού Εσωτερικών

Κατείχα πολλές θέσεις ευθύνης στην Κεντρική Κομματική Οργάνωση της Ν.Δ. – όπως Γραμματέας Ομάδων Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, Διευθυντής Οργανωτικού, Αν. Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού ενώ το 2009 ήμουν Υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας (Εξελέγην 1ος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.)

Όσον αφορά στη φιλία μου με τον Δήμαρχο Ανέστη Αγγελή δεν ξεκίνησε πριν τις Δημοτικές Εκλογές, δεν αναπτύχθηκε στη διάρκεια αυτής της προεκλογικής εκστρατείας αλλά είναι αταλάντευτη εδώ και 15 χρόνια. Κανείς δεν τη σκίασε, ούτε θα καταφέρει να την μολύνει γιατί ήταν και είναι απόλυτα ειλικρινής.

Εκτός από την φιλία του, με την οποία με τιμά ο Δήμαρχος, ήμουν και συνεργάτης του πολιτικού του γραφείου από το 2001 έως το 2007- .

Η φιλία μας δεν βασίζεται σε συναλλαγές. Ποτέ δεν επεδίωξα να πάρω οποιαδήποτε θέση εκμεταλλευόμενος τη φιλία κάποιου.

Μόνο ο φίλος μου, ο Δήμαρχος μας, ξέρει αν με χρειάζεται και που με χρειάζεται.

Εγώ, το μόνο που ξέρω είναι πως ως σταθερός φίλος του θα βοηθήσω όσο μπορώ μαζί με τους συνεργάτες του, τα στελέχη της «Εν-Τιμή» πρότασης και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για να φτιάξει ο Ανέστης την Καστοριά που ονειρεύτηκε, όταν δέχθηκε να ξεκινήσει την προσπάθεια – «Εν-Τιμή» πρόταση – πρόσκληση από τους αληθινούς του φίλους.

Με δεδομένη την εκτίμηση,

Δρ. Σερ. Γ. Λιάπης

alphafm

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια