Βράζει ο Βενιζέλος με τον Πετσάλνικο! - OlaDeka

Βράζει ο Βενιζέλος με τον Πετσάλνικο!

Εξαλος με τον Φίλιππο Πετσάλνικο είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για το κλίμα στο οποίο αναγκάστηκε να εκφωνήσει τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της έκθεσης του Ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο κ. Βενιζέλος αμέσως μόλις κατέβηκε από το βήμα των ομιλητών επέστρεψε στην θέση του. Εκεί πρόλαβε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής σχεδόν δίπλα του, την ώρα που ο κ. Πετσάλνικος ετοιμαζόταν να ανέβει στο βήμα.

Ο κ. Βενιζέλος κρατώντας το μαντήλι του στα χέρια και σκουπίζοντας το πρόσωπό του από τον ιδρώτα είπε στον κ. Πετσάλνικο: «Σ’ ευχαριστώ για την πολύ ωραία υποδοχή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!».

Ο κ. Πετσάλνικος το άκουσε και δεν απάντησε τίποτα. Αμέσως μετά κλήθηκε στο βήμα και ξεκίνησε την ομιλία του. Ενδεχομένως ο πρόεδρος του κόμματος να ανέμενε μια δήλωση υποστήριξης – έστω και χλιαρή – από τον κ. Πετσάλνικο. Ίσως γι’ αυτό το λόγο να έσπευσε να διαμαρτυρηθεί προς αυτόν λίγο πριν ξεκινήσει εκείνος τη δική του ομιλία. Μια παρέμβαση του κ. Πετσάλνικου πιθανότατα να αποφόρτιζε την ατμόσφαιρα εκείνη την ώρα.

Όμως, ο κ. Βενιζέλος που καθόταν ακριβώς απέναντι από το βήμα άκουσε τον πρόεδρο της Βουλής να υπερασπίζεται μόνο τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο, όταν ένα τμήμα των παρευρισκομένων τον αποδοκίμασαν. Ούτε κουβέντα δεν βρήκε να πει ο κ. Πετσάλνικος για τις ύβρεις εναντίον του κ. Βενιζέλου, στάση που όπως γνωρίζουν όλοι στη διπλωματία λέγεται «σιωπηρά αποδοχή».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria