Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Αρχική » Διάφορα » Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα :

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Αύριο αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά. Γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες  για όλους σας. Ένας ακόμη λίθος στα θεμέλια της μετέπειτα ζωής σας. Ξεκινάτε μια νέα  προσπάθεια  που δεν θα πρέπει να διακρίνεται μονάχα από την κατάκτηση της γνώσης αλλά και από την απόκτηση αξιών, οι οποίες συμβάλλουν στη  διαμόρφωση του χαρακτήρα σας. Εύχομαι από καρδιάς να έχετε μια παραγωγική χρονιά και να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας.
Στους εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών βαθμίδων, οι οποίοι  προικίζουν τα παιδιά μας με γνώσεις, αξίες και ιδανικά, ενώ ταυτόχρονα στέκονται με ευαισθησία σε διάφορες δοκιμασίες που αντιμετωπίζουν, εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρονιά, πάντοτε με επιτυχίες.
Καλή δύναμη επίσης  προς τους γονείς, οι οποίοι θα πρέπει να παρέχουν την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τα παιδιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να ανέχονται, όσο μπορούν, τις συμπεριφορές τους και την πίεση που ίσως αισθάνονται.
Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα βρίσκεται πάντοτε σε συνεργασία και ανοιχτό διάλογο για οτιδήποτε προκύψει, ώστε να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μας μονάδων» 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Σωτήριος Αδαμόπουλος
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια