Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του αντιπεριφερειάρχη Φ. Κεχαγιά για τις επιταγές – «Δεν πήρα εγώ τις επιταγές-Έμειναν στην Καστοριά» -Απειλή για ΕΔΕ σε υπαλλήλους – Αιχμές για τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς! - OlaDeka

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του αντιπεριφερειάρχη Φ. Κεχαγιά για τις επιταγές – «Δεν πήρα εγώ τις επιταγές-Έμειναν στην Καστοριά» -Απειλή για ΕΔΕ σε υπαλλήλους – Αιχμές για τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς!

Φως στο θέμα που δημιουργήθηκε με τις «χαμένες» επιταγές από την Καστοριά ΕΔΩ, επιχείρησε να ρίξει πριν από λίγο, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο γραφείο του, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φώτης Κεχαγιάς.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως δε χάθηκε καμία απολύτως επιταγή, απλώς από τη συνολική κατάσταση που έφτασε στην Κοζάνη έλειπαν 4 επιταγές, κάτι που ο ίδιος σημείωσε εξαρχής και προς τον ίδιο τον περιφερειάρχη Θοδωρο Καρυπίδη.

Όπως είπε ο κ. Κεχαγιάς, αυτές οι επιταγές βρίσκονται στην Καστοριά και παρέμειναν εκεί, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχομενο να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέτασε για υπαλλήλους της Π.Ε. Καστοριάς!

Ενδιαφέρον, επίσης, έχει η απάντησή του σε ερώτηση του Kozanimedia, με τον κ. Κεχαγιά να αφήνει αιχμές για τον αντιπεριφεεριάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, λέγοντας πως «θα έπρεπε να είχε ελέγξει το θέμα» kozanimedia.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria