ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΓΑΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΕ ΑΓΓΕΛΗ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΓΑΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΕ ΑΓΓΕΛΗ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΓΑΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΕ ΑΓΓΕΛΗ
Τον Δήμαρχο Καστοριάς κ.Ανέστη Αγγελή επισκέφτηκε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ.Γιώργος Ορφανός, πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, το Σάββατο 20.09.2014. Στα πλαίσια της συνάντησης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Υπουργό κ.Γιώργο Ορφανό για θέματα του Δήμου Καστοριάς της αρμοδιότητάς του

και ζήτησε την συμβολή του στην προώθηση και επίλυση αυτών.

Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε την συμπαράσταση και τη στήριξή του στον Δήμαρχο κ. Ανέστη Αγγελή και στα θέματα που χρήζουν προώθηση και επίλυση από το Υπουργείο.
Ο κ. Υπουργός συμμετείχε στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με θέμα «Νίκη της Ολυμπιακής ιδέας προϋποθέτει ήττα των αναβολικών»,  με κύριο ομιλητή τον πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών κ.Γιώργο Κατσιμπάρδη Πρόεδρο στο Δημαρχείο.
Την Ημερίδα, χαιρέτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ.Σεραφείμ, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ.Γιώργος Ορφανός, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ.Ανέστης Αγγελής, η Βουλευτής Καστοριάς κ.Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ.Σωτήρης Αδαμόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δυτικής Μακεδονίας κ.Νικόλαος Παναγιώτου. 

Τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις της ημερίδας παρακολούθησαν Αρχές του τόπου, εκπρόσωποι του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και του Αθλητισμού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, γονείς και εκπαιδευτικοί.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria