Μεταγραφικός “σεισμός” στην Εράτυρα με τον Καστοριανό ΝίκοΤζιώτζη - OlaDeka

Μεταγραφικός “σεισμός” στην Εράτυρα με τον Καστοριανό ΝίκοΤζιώτζη

Μεταγραφικός “εγκέλαδος” πολλών ρίχτερ σημειώθηκε με επίκεντρο την Εράτυρα καθώς η τοπική Αναγέννηση ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Νίκο Τζιώτζη

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΩΤΖΗΣ τελικά θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Εράτυρας απορρίπτοντας προτάσεις από ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας όπως η Κοζάνη , Καστοριά και Πυρσός Γρεβενών.

Ο 33χρόνος μεσοεπιθετίκος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κάστορα. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ποριά Καστοριάς και μετέπειτα στην Καστοριά για έξι συναπτά έτη. Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Θερμαϊκός Θέρμης, το κυπριακό πρωτάθλημα ,ο Κεραυνός Κερατέας και ο Μακεδονικός.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Τζιώτζης αγωνίστηκε στην γενέτειρα του Καστοριά, δύο χρόνια στον Α.Γ.Σ. Καστοριά (2009-10 στη Γ΄ και 2010-11 στη Δ΄Εθνική) ενώ τις τελευταίες τρεις σαιζόν στον Κάστορα Καστοριάς (2011-12 και 2012-13 στη Δ΄ ενώ πέρυσι 2013-14 στη Γ ΄ Εθνική).

Έτσι η ένταξη των ταλαντούχων και μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας παικτών ΛΑΖΑΡΙΔΗ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-ΜΑΥΡΙΔΗ-ΤΣΙΑΝΑΚΑ και ΤΖΙΩΤΖΗ στο ήδη υπάρχων εξαιρετικό ρόστερ της ομάδας και σε συνδυασμό με τις συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων του συλλόγου ανεβάζουν ψιλά τον πήχη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

eratyrafc.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria