Από Καστοριά για Πεκίνο ο Παρμάκης - OlaDeka

Από Καστοριά για Πεκίνο ο Παρμάκης

Από Καστοριά για Πεκίνο ο Παρμάκης

Από την Καστοριά πέρασε η διαδρομή του Μιχάλη Παρμάκη για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον «Αυθεντικό». Ο πρωταθλητής του αγωνίσματος πήρε μέρος στο τέταρτο Run Greece της σεζόν, το οποίο έγινε με απόλυτη επιτυχία στην πόλη της Καστοριάς.

«Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να τρέχεις σε μια τόσο τέτοια διαδρομή. Ηταν από τις ομορφότερες διαδρομές στις οποίες έχω τρέξει», είπε ο Παρμάκης που αναφέρθηκε και στη σημασία της διοργάνωσης. «Οι αγώνες Run Greece είναι η ιδανική αγωνιστική ευκαιρία για τους αθλητές των αποστάσεων, αποτελούν δυνατά προπονητικά τεστ για τους αγώνες στόχους».

Ο αθλητής συνεχίζει την προετοιμασία του στην πόλη του την Κοζάνη, με απώτερο στόχο της χρονιάς, τον Μαραθώνιο της Αθήνας. «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, ίσως στην καλύτερη των τελευταίων ετών. Αν όλα εξελιχθούν καλά και χωρίς προβλήματα υγείας, τότε στην Αθήνα θα κυνηγήσω να πιάσω το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015».

Το μόνο άγχος του αθλητή για τη συνέχεια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του. «Δυστυχώς οι συνθήκες στην Κοζάνη δεν είναι καλές. Υπάρχουν προβλήματα και με το στάδιο και με τους χώρους όπου κάνουμε τα βάρη μας», κατέληξε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria