ΕΚΤΑΚΤΟ-Στήνεται πολιτική συνομωσία για να κόψουν τον δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία! - OlaDeka

ΕΚΤΑΚΤΟ-Στήνεται πολιτική συνομωσία για να κόψουν τον δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία!

ΕΚΤΑΚΤΟ-Στήνεται πολιτική συνομωσία για να κόψουν τον δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία!
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο κυβερνητικό κόλπο με απώτερο στόχο:

Να μην γίνει ποτέ κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν μιλάμε απλά για απλή επιθυμία του Σαμαρά και του Βενιζέλου, αλλά για οργανωμένο σχέδιο η α΄ φάση του οποίου είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή. Στην συνέχεια θα

ακολουθήσουν κι άλλα κόλπα μαγικά με αιχμή του δόρατος την τρομοκρατία των πολιτών σε σχέση με τις καταθέσεις τους.

Οσα είπε πριν μερικά 24ωρα ο Αδωνις δεν ήταν παρά η εισαγωγή στο σχέδιο ντόπιων και ξένων δυνάμεων για βάλουν φραγμό στην κυβερνητική επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι΄ αυτό θα πρέπει από σήμερα κιόλας οι συριζαίοι κομμάντος να εγκαταλείψουν την Κουμουνδούρου και να οργώσουν την Ελλάδα. Θα πρέπει να λιώσουν οι σόλες τους αν θέλουν να δουν εξουσία.

Yπάρχει ένα ολόκληρο σχέδιο από εγχώρια και ξένα συμφέροντα που εναντιώνονται στο σενάριο κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το σίγουρο είναι ότι θα επιχειρηθεί αλλαγή του εκλογικού νόμου μέσα στο 2015, ώστε αν χρειασθεί να γίνουν επαναληπτικές εκλογές να μην υπάρχει το bonus των 50 εδρών.

Ζούμε ένα πολιτικό θρίλερ διαρκείας με συγκλονιστικό παρασκήνιο και με τα συμφέροντα να παίρνουν θέσεις για “πυρηνικό” πόλεμο.

Η απόφαση του Τσίπρα να κλείσει τους νταβατζήδες στη φυλακή αλά Πούτιν προκαλεί τρομακτικές αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Ο Σαμαράς το είπε ανοιχτά:

-O ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση…

Από την άλλη ο Τσίπρας που είναι μόνο 40 χρόνων γνωρίζει πως αν κλείσει νταβατζή στη φυλακή ακόμη κι αν τον ρίξουν σε 2-3 χρόνια θα είναι ξανά πρωθυπουργός!


ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria