Επίσημη πρώτη και επιβολή με ‘’τριάρα’’ για τον ΠΑΣ Λεύκης!!! - OlaDeka

Επίσημη πρώτη και επιβολή με ‘’τριάρα’’ για τον ΠΑΣ Λεύκης!!!

Επίσημη πρώτη και επιβολή με ‘’τριάρα’’ για τον ΠΑΣ Λεύκης!!!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την περίοδο 2014-15 το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Λεύκης. Πιο συγκεκριμένα, το προηγούμενο Σάββατο επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της ομάδας των Κορεστείων για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, ελπίζοντας όχι μόνο να επαναλάβει αλλά και να ξεπεράσει την περσινή πετυχημένη πορεία στον θεσμό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με χαμηλές ποιοτικές προσδοκίες, τόσο λόγω του γεγονότος ότι χρονικά τοποθετείται πολύ νωρίτερα του πρωταθλήματος και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας (κάντε κλικ εδώ για φώτο από προπονήσεις και εδώ από το τραπέζι της ομάδας μας), όσο και της κρισιμότητας της αναμέτρησης, μιας και πρόκειται για νοκ-άουτ αγώνα. Παρόλα αυτά όμως, ο ΠΑΣ Λεύκης έδειξε από πολύ νωρίς την ανωτερότητα του και περιόρισε τον αντίπαλο του σε ρόλο αμυνόμενου στο α’ ημίχρονο. Δυστυχώς όμως, η ανωτερότητα αυτή μεταφράστηκε σε ένα μόνο γκολ και πλειάδα χαμένων ευκαιριών.

Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα μας έδειξε σημάδια ασυνεννοησίας και απειθαρχίας, όπως επισήμανε και ο προπονητής Μίλτος Ρίμπας στις δηλώσεις του, με αποτέλεσμα τα Κορέστεια να ανέβουν, να πατήσουν στην περιοχή της Λεύκης και να απειλήσουν σε 2-3 φάσεις, χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον πολύπειρο γκολκίπερ Σίσκο Αντώνη. Στην συνέχεια, ο ΠΑΣ Λεύκης ισορρόπησε το παιχνίδι και πέτυχε εύκολα και στο ‘’ρελαντί’’ τα υπόλοιπα δυο γκολ γράφοντας το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας μας.

Στα θετικά του αγώνα η πολύ καλή απόδοση του Ρένου Τσιάρα (σκόρερ του 1ουγκολ), ο οποίος φαίνεται να επανέρχεται αγωνιστικά πλήρως μετά την λήξη της στρατιωτικής του θητείας, αλλά και η πολλά υποσχόμενη απόδοση του βενιαμίν της ομάδας Σπύρου Κυριαζή!!! Στα αρνητικά της αναμέτρησης, η δυσάρεστη έκπληξη της διοίκησης της ΕΠΣ Καστοριάς που από τα υποσχόμενα 60€ ανέβασε χωρίς προειδοποίηση το κόστος των διαιτητών στα 100€!!

.pas-lefkis.
late august apo kinito 2014 159late august apo kinito 2014 163late august apo kinito 2014 165late august apo kinito 2014 167late august apo kinito 2014 177late august apo kinito 2014 180late august apo kinito 2014 185
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria