Η AVANTI FURS αγοράζει TOP LOT από άσπρα swakara, κορυφαία δέρματα για μια ξεχωριστή κυρία! Η αμοιβή σε σχολή γουνοποίας - OlaDeka

Η AVANTI FURS αγοράζει TOP LOT από άσπρα swakara, κορυφαία δέρματα για μια ξεχωριστή κυρία! Η αμοιβή σε σχολή γουνοποίας

Η AVANTI FURS  αγοράζει TOP LOT  από άσπρα swakara, κορυφαία δέρματα  για μια ξεχωριστή κυρία! Η αμοιβή σε σχολή γουνοποίας

Το TOP LOT από άσπρα swakara πουλήθηκε στην Ελληνική εταιρεία, με φιλοδοξίες ανάπτυξης της βιομηχανίας της γούνας στην Ελλάδα.

Το TOP LOT από άσπρα swakara αγοράστηκε στη δημοπρασία Σεπτεμβρίου στην Κοπεγχάγη και θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή παλτού στην Ελλάδα το οποίο τελικά θα σταλεί στην Κίνα, όπου μια κινέζα VIP πελάτισσα θα δείχνει εκθαμβωτική φορώντας το παλτό της απο το TOP LOT της δημοπρασίας του Σεπτεμβρίου. Αγοράστηκε κατά 1,340 DKK ανά δέρμα από τον κύριο Αργύρη Κρανιά από την Καστοριά-Ελλάδα, ο ίδιος αγόρασε το TOP LOT με σκοπό την χρήση του για ένα κομψό παλτό swakara.

O Αργύρης Κρανιάς είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας AVANTI FURS μαζί με τα αδέρφια του Σταύρο και Λουκά και θεωρούν την ποιότητα πάρα πολύ σημαντική. Η εταιρεία ιδρύθηκε 150 χρόνια πριν και οι πελάτες της μπορούν να αγοράζουν δημιουργίες της σε 27 καταστήματα και σημεία πώλησης AVANTI FURS σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο η εταιρεία AVANTI FURS εργάζεται πάνω σε όλα τα είδη γούνας από τα καλύτερα πάντα δέρματα τα οποία χρησιμοποιούνται για την δημιουργία της νέας κολεξιόν κατασκευασμένη στην Καστοριά στην Ελλάδα.

Η αμοιβή που θα εισπράξουμε από το συγκεριμένο παλτό Swakara θα δωρηθεί απο την εταιρεία AVANTI σε μία σχολή στην Καστοριά, πρόκειται για τη σχολή εκμάθησης της τέχνης της Γουνοποιίας όπου κάθε νέο άτομο στην Ελλάδα μπορεί να μάθει πως να εργάζεται πάνω στη γούνα, ιδρύθηκε στην Καστοριά και υποστηρίζεται από τoν Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών, αναφέρει ο κ. Αργύρης Κρανιάς.

Ο σκοπός της σχολής είναι να διδάξει στα νεαρά άτομα τον τρόπο που δουλεύεται η γούνα και να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας μετέπειτα πάνω σε αυτόν τον τομέα. Αναφέρεται ότι ο κ. Αργύρης Κρανιάς αγοράζει κάθε είδος δέρματος για τους σπουδαστές της σχολής αυτής για να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους, μακροπρόθεσμα αυτό σημαίνει ότι η βιομηχανία γούνας εστιάζει στους σπουδαστές ώστε τα σχέδια τους πάνω στη γούνα να είναι ολοένα και καλύτερα.

Η εταιρεία AVANTI είναι περήφανη που αγόρασε στην δημοπρασία του Σεπτεμβρίου στην Κοπενχάγη το ΤOP LOT από άσπρα swakara !

σεντρα
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria