Έβρος Σουφλίου: 2.500 ευρώ η μετακίνηση στην Καστοριά!

Αρχική » Διάφορα » Έβρος Σουφλίου: 2.500 ευρώ η μετακίνηση στην Καστοριά!

Έβρος Σουφλίου: 2.500 ευρώ η μετακίνηση στην Καστοριά!

Καστοριά: Δηλώσεις από το πρόεδρο του Έβρου Σουφλίου

Με αποκλειστικές δηλώσεις του στον επίσημο ιστότοπο της Καστοριάς από τη μακρινή Κων/πολη, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή, ο πρόεδρος της ομάδας του Έβρου Σουφλίου, Γκάζος Ηλίας πήρε θέση για το περιβόητο ζήτημα των αποστάσεων που έχει προκύψει με τις ομάδες της Τρίτης Εθνικής

<< Καταλαβαίνω απόλυτα το πολύ δύσκολο έργο που έχει μπροστά της η Καστοριά γιατί βρισκόμαστε και εμείς σε ανάλογη θέση.

Ενδεικτικό για εμάς είναι ότι μόνο το σημερινό παιχνίδι μας στοίχισε περισσότερο από 2.500€ και να είστε σίγουροι πως όταν μας επισκεφθείτε στο Σουφλί, δεν υπάρχει περίπτωση το κόστος να είναι λιγότερο από το πόσο που προανέφερα>> , για να προσθέσει στη συνέχεια με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

<< Εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και μας πατάνε εκεί όπου έχουμε αδυναμία. Δυστυχώς στην Ελλάδα δε βρίσκεις εύκολα το δίκαιο σου. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν άλλαξε κάτι ούτε και φέτος.

Θεωρώ πως η ομάδα μου βρίσκεται στην ασθενέστερη γεωγραφική θέση όλων. Είναι αδιανόητο να απαιτούνται 11 διανυκτερεύσεις μέσα στη σεζόν για ένα ερασιτεχνικό σωματείο σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές.

Η ΕΠΟ το γνωρίζει, αλλά δε κάνει κάτι για αυτό και όχι απλώς ενθαρρύνει αλλά αποθαρρύνει τα σωματεία, καθώς αρέσκεται να απαντήσει, πως δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις και όποιος δε μπορεί είναι καλύτερα να μη δηλώσει συμμετοχή!>>

Όσο για την σημερινή αναμέτρηση ο ισχυρός άνδρας των Ακριτών επισήμανε: << Οι δύο ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν κάτι. Συναντιούνται για πρώτη φορά και εύχομαι να γίνει ένα ωραίο ματς, όπου νικητής θα αναδειχθεί ο καλύτερος και όχι ο πιο τυχερός.

Σεβόμαστε την ιστορία του αντιπάλου, ο οποίος έχει πλεονέκτημα από τη στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα του. Εμείς από τη πλευρά μας θα πάμε να χτυπήσουμε το ματς και να πάρουμε τη πρόκριση.

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια