Για 2η συνεχόμενη χρονιά Run Greece στην Καστοριά -Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου - OlaDeka

Για 2η συνεχόμενη χρονιά Run Greece στην Καστοριά -Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου

Για 2η συνεχόμενη χρονιά Run Greece στην Καστοριά -Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια ανάπτυξης  του δρομικού κινήματος στη χώρα μας με την παράλληλη προβολή και ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας, η  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς  σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και τον ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου στην

Καστοριά στον εσωτερικό γύρο της λίμνης περίπου 21χλμ., την Κυριακή  21 Σεπτεμβρίου 2014. Παράλληλα θα διεξαχθούν  αγώνες δρόμου 10 χλμ & 5χλμ στο κέντρο της πόλης, αλλά και  1χλμ. για τα παιδιά Δημοτικού.

Πρόκειται για ένα αθλητικό δρώμενο ενταγμένο στο πρόγραμμα  «Τρέχω στην Ελλάδα-Run Greece» που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα δώσει τη δυνατότητα ταυτόχρονα σε μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν, καλλιεργώντας το αθλητικό ιδεώδες και υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Φέτος το πρόγραμμα ξεκίνησε από τη Λάρισα (30/03), συνέχισε στο Ηράκλειο (27/04) και τα Ιωάννινα (11/05). Η Καστοριά αποτελεί τον πρώτο Φθινοπωρινό σταθμό (21/09),  έπεται  η Αλεξανδρούπολη (28/09)  και καταλήγει στην Πάτρα (12/10).  
Σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος με τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης,  συμμετείχε σε κοινή συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Καστοριάς, σημειώνοντας  σε δηλώσεις του:    « Το Run Greece που γίνεται  για δεύτερη φορά στην πόλη μας, ελπίζουμε να γίνει θεσμός. Τέτοιες εκδηλώσεις προβάλλουν την περιοχή  μας και γενικά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ελπίζουμε  να αρχίσουν να  γίνονται κι άλλες  τέτοιες δράσεις». Στη συνέχεια ευχαρίστησε  στο πρόσωπο του ΣΕΓΑΣ τον συμπολίτη μας  κ. Θανάση Ράπτη, η βοήθεια του οποίου είναι καθοριστική στη διεξαγωγή των αγώνων, τους εθελοντές και τον Δήμο Καστοριάς, ενώ παράλληλα προέτρεψε τον κόσμο να συμμετέχει στην  εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι θέλουν να συμμετέχουν  στους αγώνες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους έως τις 17 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα HYPERLINK “http://www.run-greece.gr/index.php/component/chronoforms/?chronoform=register_gr_kastoria” t “_blank”  www.run-greece.gr            ή στα γραφεία της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Καστοριάς (Αγ. Αθανασίου 36,              τηλ. 24670 23555). 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria