ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ:ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΣΤΕΙΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΡΟΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ - OlaDeka

ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ:ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΣΤΕΙΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΡΟΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο απερχόμενος δήμαρχος Νεστορίου κ.Χρήστος Γκοσλιόπουλος τις αστείες όπως χαρακτήρισε φήμες περί …βολέματος του σε έμμισθη θέση διοικητικού συμβούλου από εκείνες που διεκδικούν εκλεγμένοι και μη, σε μετεκλογικές περιόδους.

«Διατηρώ άριστη σχέση με τον νέο περιφεριάρχη και συζητάμε για πολλά θέματα. Πάντα είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω σε θέματα που θα εξυπηρετήσουν σε τελικό στάδιο το κοινό καλό και τον πολίτη. Έτσι έπεσε στο τραπέζι και κάποιο διαφορετικό θέμα που δεν έχει καμία σχέση με διορισμούς και θέσεις
συμβούλων διοίκησης. Επίσης αυτό που έχουμε συζητήσει δεν εξαρτάται καν από εκείνον και για να υπάρξει πρέπει να συνδυαστούν ταυτόχρονα πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες οι οποίοι θα επιτρέψουν τη δημιουργία του και τη λειτουργία του» 

Με αυτά τα  λόγια ο Χ.Γκοσλιόπουλος έδωσε τέλος σε ραδιοαρβυλλικές φαντασιώσεις αλλά ταυτόχρονα έδωσε το στίγμα κάποιου επερχόμενου καινοτόμου (δεν υπάρχει κάτι ανάλογο μέχρι στιγμής) και διαφορετικού σχεδίου που μετά από συντονισμό πολλών παραγόντων και αρκετό χρόνο θα μάθουμε τι είναι και αν μπορεί να υλοποιηθεί.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria