Διαμαντόπουλος για ΣΕΓ: Λέτε ψέμματα.Δεν μας κοινοποιήσατε την επιστολή

Αρχική » Διάφορα » Διαμαντόπουλος για ΣΕΓ: Λέτε ψέμματα.Δεν μας κοινοποιήσατε την επιστολή

Διαμαντόπουλος για ΣΕΓ: Λέτε ψέμματα.Δεν μας κοινοποιήσατε την επιστολή

Ο Βαγγέλης Διαμαντούπουλος σχετικά με ανύπαρκτη κοινοποίηση εγγράφου από τον ΣΕΓ
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διάψευση της ανακοίνωσης στην οποία προέβη ο πρόεδρος του ΣΕΓ κ. Μ. Λαγγιώτης, επικαλούμενος κοινοποίηση εγγράφου που αφορά τον κλάδο της γούνας ενόψει του ενδεχόμενου εμπάργκο από τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση έγινε στις 7/8/14 στην πρωινή εκπομπή του κ. Νατσούλη στο Antennes fm.

Η μη κοινοποίηση του σχετικού εγγράφου, το οποίο δηλώνει δημόσια ότι μας έχει κοινοποιηθεί, αποδεικνύει περίτρανα μεροληπτική αντιμετώπιση των δύο βουλευτών του νομού από πλευράς διοίκησης του ΣΕΓ.

Η συγκεκριμένη πρακτική που ακολουθήθηκε –προφανώς για εξυπηρέτηση κομματικών μικροσυμφερόντων – στερεί τη δυνατότητα πίεσης προς την κυβέρνηση και από επιπλέον πολιτικές δυνάμεις και ουσιαστικά πλήττει τόσο τα συμφέροντα του συνδέσμου όσο και του κλάδου συνολικά, καθιστώντας τον πρόεδρο του ΣΕΓ υπόλογο προς τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΓ.

Αναφορικά με σχόλιο του προέδρου του ΣΕΓ περί μη ανταπόκρισης του βουλευτή σε διάφορες προσκλήσεις που του έγιναν, επισημαίνουμε πως ο ρόλος του βουλευτή δεν είναι να παρίσταται σε εκδηλώσεις κοσμικού χαρακτήρα, αλλά να δρα σε θέματα ουσίας με καίριες παρεμβάσεις που αφορούν τον κάθε κλάδο συνολικά και δεν εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα. Σε αυτό το πλαίσιο η διαθεσιμότητά του ως βουλευτή του νομού και η υποστήριξή του σε δίκαια αιτήματα είναι δεδομένη.

Τέλος, σχετικά με την αντιμετώπιση του ζητήματος του ενδεχόμενου εμπάργκο της Ρωσικής Ομοσπονδίας το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη τοποθετηθεί κεντρικά με σχετική ανακοίνωσή του, και έχει δώσει ξεκάθαρο στίγμα αντιμετώπισης του θέματος.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια