«Εγκληματική» η αντιμετώπιση του υπουργείου Παιδείας στο θέμα «Ισλάμ» - OlaDeka

«Εγκληματική» η αντιμετώπιση του υπουργείου Παιδείας στο θέμα «Ισλάμ»

Ανησυχεί η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη για την άνοδο του φανατικού Ισλάμ, όχι και τόσο η Ελλάδα…

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη η άνοδος των ισλαμιστών-τζιχαντιστών, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν και τώρα θεωρούν ότι «γιγαντώθηκαν». Κύριος βοηθός τους στην Μέση Ανατολή είναι η Τουρκία, η οποία, εκ μέρους των παγκοσμιοποιητών της Ουάσινγκτον αλλά και δικά της συμφέροντα στηρίζει, εξοπλίζει και υποθάλπει τους ισλαμιστές, όπως για παράδειγμα στην Συρία εναντίον του καθεστώτος Άσαντ.

Οι ειδήσεις αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα υφίσταται μια τρομακτική εισβολή ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα (200.000 αναμένονται να μπουν το επόμενο 12μηνο), τους οποίους προωθούν κυκλώματα εμπόρων ανθρώπων από την Τουρκία με την ελληνική δυνατότητα αντίδρασης στην αναχαίτιση των παραπάνω να είναι πρακτικά αδύνατη.

Την ίδια ώρα το Υπουργείο Παιδείας, εκτός τόπου και χρόνου, προσπαθεί με βιασύνη να επιβάλλει τις ισλαμικές σπουδές, που μπορούν κάλλιστα να εντάσσονται στις κλασσικές σπουδές, στο τμήμα Θεολογίας της Θεσσαλονίκης, ενώ ο υπουργός με στυλ… «ανθρωπιστικό» ζητά επιτακτικά την δημιουργία τεμένους, το οποίο παρουσιάζει ως «εθνική στρατηγική»!

Όλα αυτά τα «χαριτωμένα» πρέπει να σταματήσουν και να επικρατήσει επιτέλους η κοινή λογική. Όλοι σεβόμαστε το δικαίωμα του άλλου να λατρεύει το πιστεύω του. Ωστόσο δεν μπορεί να προωθούνται τέτοιες πολιτικές στην Ελλάδα, δίχως να ληφθεί υπόψη ότι στα σπλάχνα της βρίσκονται ήδη χιλιάδες μπαρουτοκαπνισμένοι ισλαμιστές με πράκτορες να τους καθοδηγούν και, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, συνεχώς ενισχύεται η δύναμή τους.

Τι σημαίνει αυτό; Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει στην Ελλάδα τζιχάντ, ιδιαίτερα αν η Αθήνα προσπαθήσει να κάνει κάτι που δεν αρέσει στους «φίλους» και «συμμάχους» Δυτικούς.

Οι ισλαμιστές σεληνιάζονται με τις νίκες που τους προσφέρει το παγκόσμιο σύστημα και το ίδιο θα συμβεί στην Ελλάδα, εφόσον προχωρήσουν οι σχεδιασμοί του υπουργείου Παιδείας, οι ιθύνοντες του οποίοι μάλλον στερούνται βασικών γεωπολιτικών γνώσεων, όπως άλλωστε και εκείνοι του ΥΠΕΞ.

Ήδη η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά φάουλ με τελευταίο και σημαντικότερο την πολιτική κυρώσεων κατά της Ρωσίας, που είχε ως κόστος να πληγεί η ελληνική οικονομία, αντί να ενισχυθούν οι δεσμοί μας με μια φίλη και πολιτιστικά συγγενική χώρα.

Κατανοούμε ότι υπάρχουν πιέσεις από εξωθεσμικά κέντρα για να περάσει το υποτιθέμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο καθώς και η εδραίωση του Ισλάμ στα ελληνικά δρώμενα, πολιτική που συμφέρει άμεσα την Τουρκία και γι’ αυτό την προωθεί επιμελώς, με στόχο την αξιοποίηση των ομόδοξων σουνιτών κατά της ελλαδικής σταθερότητας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος δραστικής παρέμβασης της Άγκυρας σε Αιγαίο και Θράκη, περιοχές τις οποίες επιβουλεύεται.

Οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις της Ελληνισμού εντός και εκτός συνόρων, ανάμεσά τους άνθρωποι του πνεύματος και της παιδείας, έχουν αρχίσει και προειδοποιούν για τις παγκοσμιοποιητικές μεθόδους πλήρους αδρανοποίησης της ελληνικής κοινωνίας. Στην κυβέρνηση οφείλουν να τους εισακούσουν πριν είναι πολύ αργά και έρθουν ακόμα χειρότερα για την χώρα, ειδικά μετά από εκλογές.

Σεβόμαστε το δικαίωμα μουσουλμάνουν να τιμούν την πίστη τους, αλλά πρέπει να κάνουν υπομονή, προκειμένου να δοθεί βροντερό μήνυμα ελευθερίας κόντρα στην βαρβαρότητα και την σκλαβιά που αντιπροσωπεύουν οι τζιχαντιστές, οι οποίοι αποκεφαλίζουν άμαχους και παιδάκια στις περιοχές δράσης τους. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση προσωπικοτήτων του Ισλάμ στην Ελλάδα εσωκλείει κίνητρα εχθρικά προς την ελληνική κοινωνία.

ΠΥΓΜΗ.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria