ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Aπό πρώην αναπληρωτής Ταμίας, απλό πλέον μέλος του Δ.Σ. ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Κώστας Γκίτσιος

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Aπό πρώην αναπληρωτής Ταμίας, απλό πλέον μέλος του Δ.Σ. ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Κώστας Γκίτσιος

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Aπό πρώην αναπληρωτής Ταμίας, απλό πλέον μέλος του Δ.Σ. ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Κώστας Γκίτσιος

Aπό πρώην αναπληρωτής Ταμίας, απλό, πλέον,μέλος του Δ.Σ., ο πρώην πρόεδρος
της ΕΠΣ Καστοριάς Κώστας Γκίτσιος


Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία τους συνεδρίαση έλαβαν τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Αποδέχθηκαν την πρόταση/εισήγηση του προέδρου Γεώργιου Σαρρή για την αναδιάρθρωση των θέσεων των μελών που στελεχώνουν το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. 
Έτσι εξέλεξε τον Γεώργιο Βούρβαχη στη θέση του αναπληρωτή προέδρου, τον Ιωάννη Παπακωνσταντίνου σε αυτή του β’ αντιπροέδρου, τον Ευάγγελο Τοπολιάτη ως γ’ αντιπρόεδρο, τον Παναγιώτη Δημητρίου ως ταμία και τον Γεώργιο Καραμελίδη στη θέση του αναπληρωτή ταμία, θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Κώστας Γκίτσιος.

-Αποδέχθηκαν την πρόταση/εισήγηση του προέδρου Γεώργιου Σαρρή για τον ορισμό του Γεώργιου Καραμελίδη στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ακολούθως τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τον κ. Καραμελίδη για τη στελέχωση των θέσεων του τμήματος και της επιτροπής διαιτησίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, τους κανονισμούς και τη σύμβαση διαιτησίας που έχει συνυπογράψει με την UEFA η ΕΠΟ.
Υπεύθυνος του τμήματος διαιτησίας και της ανάπτυξης διαιτησίας ορίστηκε ο Αθανάσιος Μπριάκος. Αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Δημήτριος Καλύβας. 
Υπεύθυνος αξιολόγησης και ορισμών διαιτητών Super League & Football League ορίστηκε ο Hugh Dallas (Refereeing Officer της επιτροπής διαιτησίας της UEFA). Ως μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν, ακόμη, οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης και Δημήτριος Γκρούτσης.

epo.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια