Φιλώτας Ταλίδης:Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα να πω ένα αντίο. - OlaDeka

Φιλώτας Ταλίδης:Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα να πω ένα αντίο.

Φιλώτας Ταλίδης:Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα να πω ένα αντίο.

Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα να πω ένα αντίο.
Ένα ταξίδι τρεισήμισι ετών στην Τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τελειώνει για μένα. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, εμπειρίες, γεμάτο διεκδικήσεις, άγχος αλλά και ευχάριστο.

Είμαι ένας άνθρωπος που από μικρό παιδί ασχολούμαι με τα κοινά αυτής της πόλης, της πόλης που γεννήθηκα και αγαπάω.
Πίστευα και πιστεύω στους ανθρώπους και στις δυνατότητες τους. Γι αυτό οι επιλογές μου ήταν πάντα αυτοδιοικητικές, με πίστη στα
πρόσωπα και στους θεσμούς, έχοντας στόχο και σκοπό τη δημιουργία.Όταν αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος τόσο το 2010 όσο και το 2014, δεν είχα καμιά απολύτως προσωπική φιλοδοξία απλά ήθελα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να χτίσουμε μια Καστοριά καλύτερη, μια Καστοριά φιλόξενη για εμάς μα κυρίως για τα παιδιά μας.
Δεν γνωρίζω αν το πέτυχα. Πάντως προσπάθησα…
Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που πίστεψε και πιστεύει σε μένα και μου το δείχνει συνεχώς, ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου και όσους συνεργάστηκα μαζί τους.
Ζητώ συγνώμη από όσους στεναχώρησα και θέλω να ξέρουν ότι το έκανα χωρίς πρόθεση και με γνώμονα μόνο το καλό της περιοχής μας.
Το μόνο που μένει είναι η αγάπη που μοιραστήκαμε! Η αγάπη για την περιοχή μας για την Καστοριά μας. Αυτό το στοιχείο, δηλαδή η αγάπη- ποσοτικά και κυρίως ποιοτικά-θα μείνει ανεξίτηλα αποτυπωμένο στην καρδιά μας και τη μνήμη μας.
Το αντίο όμως είναι για την ώρα, θα παραμείνω ενεργός πολίτης και θα μάχομαι για το καλό της Καστοριάς μας, έχοντας ως σημαία τις ηθικές αρχές και αξίες με τις οποίες με γαλούχησαν οι γονείς μου και όσοι διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα μου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria