ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ

Αρχική » Διάφορα » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Νάτση Θωμά, τον Γραμματέα κ. Κωστίδη Μηνά, και τον Ταμία Ρούμπο Θεόδωρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς.
 Το Προεδρείο της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς συνεχάρη το ΔΣ του ΣΕΓ για την
πρωτοβουλία του για  την από κοινού εκστρατεία με την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς προκειμένου να προληφθούν τα ατυχήματα που οφείλονται στην κατανάλωση αλκοόλ. 
Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν τη σημασία της συνεργασίας των κοινωνικών φορέων με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι νέοι οδηγοί και να αποτραπούν περιστατικά με τραγικές συνέπειες. 
Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος (ασφάλεια γουνοποιητικών επιχειρήσεων κλπ) για τα οποία θα υπάρξει στενή συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς. 
Ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» έχει στηρίξει και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα το έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς και των Αστυνομικών. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο 
του 

«Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών»

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια