ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΚ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ

Αρχική » Διάφορα » ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΚ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΚ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ

Ανώνυμος
Πλάκα ρε μας κάνετε? Το συγκεκριμένο μηχάνημα-μοντέλο με όλα τα extra η τιμή του δεν ξεπερνάει τις 180.000€ πως έφτασε στις 450.000€???? Μπράβο που στέκεται και με καμάρι ο πρώην Δήμαρχος τι να σκέφτεται άραγε

“εις υγεία των κορόιδων”27 Αυγούστου 2014 – 4:36 μ.μ.

και αυτή είναι η απάντηση του προέδρου του ΣΧΟ Καστοριάς:
Αγαπητέ φίλε (4,36) 
Μια επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.prinoth.com ή με την εταιρεία που αντιπροσωπεύει την Prinoth στην Ελλάδα (ΝΟΥΛΙΚΑΣ Ε.Π.Ε στην Βέροια) μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με την τιμή του μηχανήματος. 
Επίσης μια έρευνα σχετικά με την αξία του Kassbohrer-Pisten Bully-600SCR που ήταν το άλλο μηχάνημα που προσφέρθηκε στην συγκεκριμένη δημοπρασία θα σου δώσει την πλήρη εικόνα για τις τιμές αυτών των μηχανημάτων στην διεθνή αγορά.
Έτσι μετά από αυτήν την έρευνα και πλέον επαρκώς ενημερωμένος, μπορείς να επανέλθεις στα σχόλια και ενδεχομένως να ζητήσεις συγγνώμη (έστω και πίσω από την ανωνυμία).
Επιτέλους, αν δεν μπορούμε να πούμε μια καλή κουβέντα για κάτι που φυσιολογικά έπρεπε να θεωρούμε επίτευγμα για το χιονοδρομικό κέντρο μας, μπορούμε ίσως να σιωπήσουμε.
Ο πρόεδρος του Σ.Χ.Ο. Καστοριάς 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια