ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Σήμερα στις 10:30 στο Δημαρχείο Καστοριάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πρωτοβουλία του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου μετά από αίτημα κατοίκων, με θέμα την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η τοπική κοινότητα της Μεταμόρφωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν:


Παρχαρίδης Χ. Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Καστοριάς
Πετκανάς Γ. Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ
Παύλου Ζ. Δημ. Σύμβουλος
Διαμαντόπουλος Π. Εκτελών χρέη Διευθυντή ΔΕΥΑΚ
Βασιλάκης Στ. Νέος πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μεταμόρφωσης
Τζιμόπουλος Δ. Νέος εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας Βυσσινέας
Αναστασιάδης Ν. Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μεταμόρφωσης
Διαμαντόπουλος Β. Βουλευτής Καστοριάς ΣΥΡΙΖΑ
Εκπρόσωπος ΤΟΕΒ

Η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα συναίνεσης και κατανόησης όλων των παρευρισκομένων για το πρόβλημα της ύδρευσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης.

Έπειτα από διεξοδική συζήτηση και ανάλυση των δεδομένων και των δυνατοτήτων από πλευράς των εκπροσώπων της τεχνικής υπηρεσίας (ΔΕΥΑΚ), συναποφασίστηκε να δοθεί μια προσωρινή λύση έως ότου η νέα διοίκηση να προβεί σε προγραμματισμό για την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών για την οριστική λύση του προβλήματος.

Από πλευράς του ο βουλευτής νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο την παρελθούσα όσο και τη νέα διοίκηση του Δήμου, για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή του, για το ιδιαιτέρως θετικό κλίμα που υπήρξε και για την εν τέλει συμφωνία για την εύρεση άμεσης προσωρινής λύσης, της οποίας την υλοποίηση ανέλαβε η αρμόδια τεχνική υπηρεσία (ΔΕΥΑΚ).

Επίσης ο βουλευτής δεσμεύτηκε να βρίσκεται στη διάθεση και της απελθούσας και της νέας Διοίκησης του Δήμου, ώστε πέρα από την προσωρινή να βρεθεί και οριστική λύση στο πρόβλημα.

Θεωρώντας ότι η πρόσβαση στο κοινωνικό αγαθό του νερού πρέπει να παρέχεται ελεύθερα σε κάθε άνθρωπο, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά οποιασδήποτε μορφής ιδιωτικοποίησης του και της εμπέδωσης στην αντίληψη των πολιτών πως το νερό ως κοινωνικό αγαθό δεν πρέπει να κατασπαταλάται, καθώς δεν είναι ανεξάντλητο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria