Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτρια - OlaDeka

Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτρια

Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτρια

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η νέα υπόθεση παιδεραστίας στις Σέρρες με πρωταγωνιστή έναν 49χρονο δάσκαλο.
Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, έπειτα από σχετική διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Αμπατζίδη, γεννημένο στην Κοζάνη, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος υπηρετούσε σε δημοτικό σχολείο των Σερρών και μάλιστα σε θέση υποδιευθυντή.


 

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στις Σέρρες κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, ηλικίας κάτω των 15 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι ζούσε από το 2011 τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του δασκάλου. Δηλαδή, από τότε που πήγαινε στο Δημοτικό!

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 01.02.2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η πρώτη υπόθεση που είχε συγκλονίσει τις Σέρρες

Πριν από λίγες ημέρες σοκ είχε προκαλέσει στις Σέρρες η «αρρωστημένη» δράση ενός ακόμη εκπαιδευτικού. Ο λόγος για τον 47χρονο, Παναγιώτη Κουλαξίδη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη

.daskalos
daskalos3

Ο δάσκαλος συνελήφθη στις 14 Ιουλίου, καθώς φέρεται να ασέλγησε σε βάρος επτά ανηλίκων. Σύμφωνα με την Αστυνομία θύματα του εκπαιδευτικού ήταν μικρά παιδιά που πολλές φορές δεν ξεπερνούσαν την ηλικία των 10 ετών.

www.newsbomb

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria