Παραιτήθηκε με αιχμές ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας της Καστοριάς - OlaDeka

Παραιτήθηκε με αιχμές ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας της Καστοριάς

Παραιτήθηκε με αιχμές ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας της Καστοριάς

Μετά από αρκετές συζητήσεις και αφού μέτρησα τα θετικά και τα αρνητικά, όντας πλέον απόλυτα συνειδητοποιημένος, αποφάσισα να ακολουθήσω και εγώ ένα δύσκολο μονοπάτι, γυρίζοντας σελίδα στη ζωή μου. Όσοι με γνωρίζετε από κοντά πιθανόν να εκπλαγείτε με την απόφασή μου, αλλά πιστέψτε με έγινε κατόπιν ωρίμου σκέψεως.

Η συνεργασία μου με τον ΑΓΣ Καστοριάς ολοκληρώνεται απόψε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα που μου εμπιστεύτηκαν σε μια τόσο υπεύθυνη θέση και ελπίζω μέσα από το νευραλγικό αυτό πόστο να τους δικαίωσα με τη καθημερινή προσήλωση μου στα αγωνιστικά δρώμενα του συλλόγου.

Από την αρχή της σεζόν υπήρχαν αρρωστημένες καταστάσεις στην ομάδα, οι οποίες όμως κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου μειώθηκαν μεν, αλλά ποτέ δεν έπαψαν να τη περιβάλλουν και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι το έζησαν από μέσα.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που κράτησαν ψηλά το κύρος, την αξιοπιστία και την ιστορία του συλλόγου, που φώναξαν παρών όταν η μπάλα έκαιγε και που με παλικαρίσιο και αντρίκειο τρόπο μπαίνοντας στο γήπεδο μασούσαν σίδερα και ξεχνούσαν όλα τα απίστευτα -παντός τύπου- προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
Νικητές της ζωής και φωτεινό παράδειγμα προς όλους. Γιατί όποιος αγωνίζεται δε χάνει ποτέ. Και αυτοί μας εξέπληξαν ευχάριστα και το απέδειξαν στη πράξη, όπου δεδομένων των συνθηκών συντέλεσαν ένα μικρό θαύμα.

Δυστυχώς όμως το τιμόνι κρατούν άλλοι. Άτομα που επιδιώκουν τη δημιουργία ψευδαίσθησης ικανοποίησης της ρηχής ματαιοδοξίας τους, που με το κάθονται σε συγκεκριμένες ‘’θεσμικές’’ θέσεις θεωρούν πως ταυτόχρονα είναι ανώτεροι από άλλους.
Παίζοντας με τα συναισθήματα και τις τύχες μιας ένδοξης ομάδας και κατ’ επέκταση μιας ολόκληρης πόλης. Όσο και αν θέλουν να επιμένουν κάποιοι, δεν προτίθεμαι να ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι.


Η αξιοπρέπεια στη ζωή είναι πάνω από όλα και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν πάντως τύπου ανθρωπάκια που –από σπόντα- βρέθηκαν, όπου βρέθηκαν.

Κρίμα στην ομάδα γιατί δε της αξίζει αυτό που περνά.

Εύχομαι ο εφιάλτης και αυτή η δίχως προηγούμενο φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται το τελευταίο δίμηνο να τελειώσει το συντομότερο και με ένα νέο υγιές ξεκίνημα, δομημένο σε σωστές βάσεις, να επανέλθει στη κατηγορία που της αξίζει να βρίσκεται!

Ανδρέας Ηλιόπουλος

ΥΓ: Όπως γίνεται αντιληπτό η λειτουργία του ιστιολογίου πάει πλέον να υφίσταται.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria