ΟΡΕΣΤΙΑΣ(Ιωάννης Τσακιρίδης)-Εκλογικός απολογισμός - OlaDeka

ΟΡΕΣΤΙΑΣ(Ιωάννης Τσακιρίδης)-Εκλογικός απολογισμός

Η καταιγίδα των εκλογών παρήλθε, νέοι ουρανοί και ορίζοντες για την Καστοριά μας και του πολίτες της ξε- προβάλλουν με την έλευση της νέας δημοτικής αρχής, του συνδυασμού «Εν-τιμή Πρόταση», επί του οποίου και εμείς ως Ανεξάρτητη Κίνηση, ήμασταν κοινωνοί και αρωγοί του σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Δέσμευσή μας ρητή εξ αρχής ήταν και είναι η προάσπιση των συμφερόντων και δίκαιων αιτημάτων των συμπολιτών μας, η διαφάνεια, η προαγωγή της νεανικότητας, η στήριξη του πολιτισμού και της παιδείας, η τουριστική αξιοποίηση των μνημείων και της πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και πολλών άλλων ζητημάτων, τα οποία αναφέρονται στην διακήρυξη της συλλο- γικότητάς μας.


Το ότι συμπράξαμε και συμπορευτήκαμε με κάποιον άλλο συνδυασμό, αυτό δεν αλλοιώνει τους πρωταρχικούς μας σκοπούς και επιδιώξεις για το καλό του Δήμου. Αυτό σημαίνει ότι από την μία θα προτείνουμε δράσεις και πρωτο- βουλίες, οι οποίες να έχουν πρακτική χρηστικότητα και εφαρμογή, παρακολουθώντας διεξοδικά τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων και των δραστηριοτήτων του Δήμου όμως από την άλλη δεν θα διστάσουμε να ασκήσουμε δριμεία κριτική για κακώς κείμενα και συμπεριφορές, οι οποίες θα βλάπτουν το κοινό συμφέρον και θα υποβιβάζουν όλους εμάς που στηρίξαμε την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής.


Επίσης, νιώθουμε περήφανοι για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε καθώς και για τα μέλη μας που κατάφεραν να ε- κλεγούν και να μετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο με την νέα δημοτική αρχή. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Ως επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Καστοριανών Πολιτών «ΟΡΕΣΤΙΑΣ», νιώθω τιμή και ικανοποίηση για την υποψηφιότητά μου ακόμη και στο γεγονός της μη εκλογής μου, συγκεντρώνοντας 210 ψήφους. Αυτοί οι 210 ψήφοι, είναι ψήφοι εκτίμησης, εμπιστοσύνης και προσδοκίας των συμπολιτών μου και θα κάνω το μέγιστο δυνατό για να τους δικαιώσω. Μπορεί να μην εκλέχτηκα στο δημοτικό συμβούλιο, όμως η πένα μου θα είναι σιδηρά και αμείλικτη για κάθε πράξη, γεγονός ή πρόσωπο, το οποίο θα υποβιβάζει την λειτουργία του Δήμου. Θα είμαι δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μου, είτε με ψήφισαν είτε όχι, προσπαθώντας για αυτούς και την Καστοριά μας το μέγιστο καλό.

Μετά τιμής
Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης
Νέων Καστοριανών Πολιτών «ΟΡΕΣΤΙΑΣ»
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria