9 Τύποι χρηστών που συναντάς στο Facebook! - OlaDeka

9 Τύποι χρηστών που συναντάς στο Facebook!

9 Τύποι χρηστών που συναντάς στο Facebook!

Σίγουρα έχεις βάλει στο μάτι μερικούς από τους φίλους σου για το στυλ που πλασάρουν μέσα στο Facebook. Άρα αν το καλοσκεφτείς γνωρίζεις είδη αυτούς τους τύπους και εσύ και ας μην τους έχεις χωρίσει σε κατηγορίες.

Βέβαια πρόσεχε πριν αρχίσεις να γελάς και να το συζητάς με τους φίλους σου, γιατί μπορεί γι” αυτούς να ανήκεις και εσύ σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες των χρηστών του Facebook. Δεν θέλεις να σχολιάζουν και εκείνοι όπως εσύ, οπότε λάβε τα μέτρα σου και απέφυγε αυτούς τους τύπους.

Προφανώς και η κάθε κατηγορία μπορεί να αφορά και άντρες και γυναίκες, καθώς δεν υπάρχει και πολύ μεγάλη διαφορά στις συνήθειες αλλά μόνο στον τρόπο έκφρασης μας.
Η Κυνηγός

Η κυνηγός ή Ο κυνηγός είναι ο τύπος του χρήστη που μπαίνει στο Facebook τουλάχιστον 14 φορές την ημέρα και ο σκοπός της είναι να ενημερώνεται για τους πρώην της, αλλά και για τους νυν φυσικά.

Επίσης, μπορεί να την πετύχετε να μπαίνει στα προφίλ άλλων για να ψαχουλέψει τους φίλους τους. Γενικά την/τον καταλαβαίνεις από τα διάφορα posts του τύπου «κάτι παίζει, ρωτήστε με να σας πω».
Ο Γονιός

Καλά το συγκεκριμένο είδος χρήστη είναι πολύ εύκολο να το αναγνωρίσετε. Βασικό στοιχείο ότι ανακάλυψε το facebook ή σε κάποιο φιλικό σπίτι ή από τα παιδιά του.

Ο γονιός έχει σίγουρα δηλώσει στο facebook τα ονόματα των παιδιών του, ακόμη και αν δεν έχουν προφίλ. Επίσης, σχολιάζει μονίμως στον τοίχο των παιδιών του, αλλά και στις φωτογραφίες τους.

Τέλος, ο αριθμός των φίλων του είναι πολύ μικρός και φυσικά το 99% των φίλων του είναι από 55 χρονών και πάνω. Καλά κατάλαβες, το 1% είναι τα παιδιά του.
Ο «Νέος»

Γνωστός σε όλους μας και ως Newbie.

Μπορείς να τον ξεχωρίσεις ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους από τα posts του που είναι 20 το λεπτό και κάνει like σε ότι βρει με μεγαλύτερη ταχύτητα απ” ότι τρέχει μια Ferarri .

Θα ήθελε να κάνει πολλά περισσότερα αν γινόταν το ποντίκι του να κάνει κλικ και μόνο με την σκέψη του.

Και φυσικά η φωτογραφία στο προφίλ του είναι από το κινητό του, χωρίς επεξεργασία ή κάποιο φίλτρο, με μόνη εικόνα το πρόσωπο του, καθώς δεν έχει εντρυφήσει ακόμη στις selfie.
O mr. Share

Εδώ έχουμε τον τύπο που ποστάρει τα πάντα σε ταχύτητα φωτός και με θέμα ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Και φυσικά τα check in παίρνουν φωτιά, για κάθε του στιγμή ακόμη και όταν βρίσκεται απλά στο σπίτι του.

Κλασικό check in του? Σπιτάκι έτοιμος για νάνι. Πείτε του καληνύχτα βρε παιδιά, περιμένει!
Ο Επαγγελματίας

Τώρα μιλάμε για έναν επαγγελματία που η μόνη του ασχολία είναι η επιχείρηση του και γενικά η δουλειά.

Τα status του αφορούν την επιχείρηση του και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει και τα μόνα του like είναι από τους υπαλλήλους του (αν θέλουν ας κάνουν και αλλιώς)
Ο Φοβισμένος

Λατρεύει το καμουφλάζ, καθώς το Facebook ανήκει στα πράγματα του διαβόλου οπότε προσέχει για να έχει.

Το προφίλ του είναι κλειδωμένο για να μην μπορούν να βλέπουν οι άλλοι τις κινήσεις του και συνήθως το επίθετο που χρησιμοποιεί είναι ψεύτικο για λόγους ασφαλείας.

Οι φίλοι που έχει στο facebook είναι λίγοι και πολύ γνωστοί του και πάλι μόνο αν έχουν σωστές ρυθμίσεις ασφαλείας, για να μην βρεθεί εκτεθειμένος από εκείνους.
Ο Ζωόφιλος

Ανεβάζει φωτογραφίες μόνο από ζώα, συμπεριλαμβανομένου και τα δικά του. Προσπαθεί να σπάσει κάθε ρεκόρ σε likes μιας και ξέρει ότι τα περισσότερα like ever τα έχει ο σύλλογος αγροτικής ασφάλισης της Αμερικής.
Ο Παίκτης

Τον αναγνωρίζεις από τον ρυθμό των αιτημάτων του για διάφορα παιχνίδια. Όπως πιο πριν είχαμε το Farmville να μας ζαλίζουμε με τα αιτήματα, έτσι τώρα έχουμε το Candy Crush.

Συνήθως δεν έχει χρόνο για να σταματήσει να σου μιλήσει, επειδή πολύ απλά παίζει και δεν προλαβαίνει.

250.000.000 χρηστών πληρώνουν για να παίζουν πιο high level παιχνίδια στο Facebook, ε και αυτός είναι ένας από τα 250 εκατομμύρια.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria