Άστραψε η Καστοριά, 3-1 την Αστραπή! - OlaDeka

Άστραψε η Καστοριά, 3-1 την Αστραπή!

Νικηφόρο ήταν και το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας που επικράτησε στη Μεσοποταμία, με 3-1 επί της φιλόδοξης Αστραπής.

Μπαίνοντας αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο οι <<γουναράδες>> φανέρωσαν αρκετά καλά στοιχεία, ενώ επιπρόσθετα η εικόνα τους έδωσε την εντύπωση πως υπάρχουν σαφείς περιθώρια βελτίωσης που μέσα από σκληρή δουλειά, θα φέρουν την ομάδα στον επιθυμητό επίπεδο.

Ο τεχνικός του συλλόγου δοκίμασε διάφορα σχήματα και πρόσωπα, μένοντας στο φινάλε ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία μέσα στο τερέν.

Άξια αναφοράς το γεγονός πως ο Σαββαϊδης σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς, επιβεβαιώνοντας έτσι τη παρατεταμένη φόρμα που διανύει, ενώ πριν καλά στεγνώνει το μελάνι της υπογραφής του, ο Μπορόζης έδειξε πως γύρισε για τα καλά.

Προηγουμένως το σκορ είχε ανοίξει για τη Καστοριά ο νεαποκτηθέντας 19χρονος σέντερ φορ, Αλέξανδρος Καραθάνας, που με τη συνολική παρουσία του πείθει πως έχει το γκολ στις φλέβες του.

Κλείνοντας να επισημάνουμε πως έχει αποφασιστεί η σειρά των φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας να συνεχιστεί αδιάκοπα κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Επόμενος αντίπαλος στις 31 του μήνα, είναι η Κοζάνη, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη (03/09) η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Άργος, τον ιδιαίτερα ενισχυμένο Παναργειακό.

agskastoria

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria