Φιλική επικράτηση: Νταηλάκη – Καστοριά 1-4 (ρεπορτάζ – φωτογραφίες) - OlaDeka

Φιλική επικράτηση: Νταηλάκη – Καστοριά 1-4 (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Φιλική επικράτηση: Νταηλάκη – Καστοριά 1-4 (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Συμπεράσματα θετικά για τη Καστοριά, που δείχνει να βρίσκει σταδιακά τα πατήματά της, επικρατώντας 4-1 επί του αξιόμαχου Νταηλάκη στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας

Ο Πασχάλης Δημητρίου παρέταξε δύο ισάξιες ενδεκάδες, δίνοντας έτσι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες που άφησαν με τη σειρά τους υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Δημητριάδης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ όταν με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών μετουσίωσε σε γκολ την επιθετική φλυαρία των <<γουναράδων>>.

Χρειάστηκε να περάσει μια περίπου ώρα για να ξαναδούμε γκολ, όταν ο Σαββαϊδης (που σκόραρε για δεύτερο σερί φιλικό) στο 74’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Με κεκτημένη ταχύτητα στο 80’ ο νεαποκτηθέντας Ντάμσι έγραψε το 3-0, ενώ το δείκτη του σκορ ανέβασε σε υψηλότερα επίπεδα ο Γανόλης, στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δε το έβαλαν κάτω, πάλεψαν μέχρι τέλους και κατόρθωσαν να σημειώσουν το γκολ της τιμής.

Δράστης ήταν ο Σεργιαννίδης που με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο συλλόγων ήταν οι εξής παρακάτω.

ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ: ΖΗΚΟΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΛΟΥ Γ..,ΜΠΕΛΟΣ, ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ, ΜΠΕΚΙΡΙ, ΡΕΒΒΑΣ, ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Ε, ΣΟΧΩΠΟΥΛΟΣ, ΝΟΥΛΑΣ

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΤΣΟΤΟΥΛΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ, ΝΤΑΜΖΙ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

Δε θα πρέπει πάντως να παραλείψουμε πως ενδιάμεσα για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ: ΓΚΩΝΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΡ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΦΕΣ, ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ, ΜΠΕΖΑΝΑΣ ,ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΣΟΥΜΕΛΑΣ, ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ, ΤΣΟΠΡΑΣ, ΓΑΝΟΛΗΣ, ΜΠΟΡΟΖΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ.

Αμέσως μετά τη λήξη της συνάντησης ο Πασχάλης Δημητρίου επισήμανε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών του και πως τα φιλικά βοηθούν την ομάδα να αποκτήσει συνοχή.

Η δουλειά συνεχίζεται καθημερινά μέσα από διπλές προπονήσεις και με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα έχει βρει το ρυθμό της.

ΥΓ: Νέο φιλικό έχει προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη, στη Μεσοποταμία, απέναντι στη τοπική Αστραπή.

agskastoria

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria