Κορησός – Καστοριά 0-3 - OlaDeka

Κορησός – Καστοριά 0-3

Κορησός – Καστοριά 0-3

Ξεκίνημα με το δεξί για τη Καστοριά που χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε στη Κορησό, 0-3 επί της τοπικής Δόξας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις καιαφήνοντας παράλληλα υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια.

Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τα <<καναρίνια>> έβγαλαν στο παιχνίδι τους αρκετά καλά στοιχεία, ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν από το τεχνικό του συλλόγου, οι όποιες αδυναμίες που πρέπει και μπορούν να διορθωθούν.

Ο Πασχάλης Δημητρίου εξάλλου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές, βγάζοντας έτσι χρήσιμα συμπεράσματα ξεχωριστά για το καθένα.

Οι <<γουναράδες>> αγωνίστηκαν στα δύο ημίχρονα με δυο διαφορετικές ενδεκάδες και έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι βλέποντας τη δουλειά των καθημερινών προπονήσεων να πιάνει τόπο.

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Δημήτρης Τσαμασλίδης, ενώ τα τέρματα της ομάδας μας διπλασίασε ο Ανδρόνικος Γεωργιάδης, που σκόραρε εκ νέου απέναντι στο σύλλογο όπου αναδείχθηκε.

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Δημήτρης Σαββαϊδης, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, πιστοποιώντας έτσι με το εν λόγω τέρμα την εξαιρετική εμφάνισή στην επάνοδό του με τα ”ερυθροκίτρινα.”

agskastoria.blogspot.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria