Tomorrowland TV 2014 | Live - OlaDeka

Tomorrowland TV 2014 | Live

Το Tomorrowland (music festival) διοργανώνεται στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στη φλαμανδική πόλη Boom, κάθε χρόνο από το 2005. Το festival οργανώνει η ID & T, μία ολλανδική/βελγική επιχείρηση ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Πρόκειται ουσιστικά για μια υπαίθρια εκδήλωση dance μουσικής. Τα πρώτα ονόματα που
εμφανίστηκαν το 2005 ήταν: Push (M.I.K.E.), Armin Van Buuren, Cor Fijneman, Yves Deruyter, Technoboy και Coone.

Από το 2011, το φεστιβάλ είναι τριήμερο και πάνω από 250 καλλιτέχνες και Dj’s παίζουν μουσική στις σκηνές που διαμορφώνονται μέσα στο πάρκο του Boom. Μερικοί από αυτούς είναι: Afrojack, Above & Beyond, Carl Cox, De Jeugd van Tegenwoordig, Fedde le Grand, Ferry Corsten, Sander van Doorn, Swedish House Mafia, Cosmic Gate, Avicii, Faithless, Tiësto, Laidback Luke, David Guetta, Steve Aoki Kaskade και 2 Many DJ’s.

Γενικά

Το Tomorrowland αποτελείται από 14 σκηνές, στις οποίες μπορεί κανείς να ακούσει κυρίως “house”, “electro”, “trance”, “dubstep & dnb”, “electro swing”, “hardcore”, ακόμα και “ανατολίτικη house”.

Στο χώρο του πάρκου υπάρχει διαμορφωμένο camping (dreamville), στο οποίο μπορεί κανείς να μείνει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, εφόσον διαθέτει δικό του εξοπλισμό. Υπάρχουν, όμως, και ενοικιαζόμενα σπιτάκια στα οποία αν καταβάλεις κάποιο επιπλέον χρηματικό ποσό έχεις μια πιο ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Μέσα στο πάρκο υπάρχουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εστιατόρια κάθε τύπου, όπως πιτσαρίες, hot dog, γλυκά κ.τ.λ.

Στο χώρο του φεστιβάλ δεν μετράνε τα “ΛΕΦΤΑ” αλλά οι “ΜΑΡΚΕΣ”! Τις μάρκες αυτές τις παραλαμβάνει κανείς με την είσοδό του στο χώρο από τα ειδικά μηχανήματα που υπάρχουν εκεί και μ’ αυτές κάνει τις συναλλαγές του για τρόφιμα, ποτά και αναμνηστικά δώρα.

Tomorrowland TV 2014 | Live :

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria