Πούτιν. Φοβική μαριονέτα πνιγμένη στο αίμα του ρώσικου λαού - OlaDeka

Πούτιν. Φοβική μαριονέτα πνιγμένη στο αίμα του ρώσικου λαού

Πούτιν. Φοβική μαριονέτα πνιγμένη στο αίμα του ρώσικου λαού

Λέγαμε σε χρόνο ανύποπτο και όταν ορδές αφελών θριαμβολογούσαν απερίσκεπτα πως: “Η γεωπολιτική συμμορία των Πούτιν – Μεντβέντεφ, έχει αποδείξει περίτρανα πως το μοναδικό σπορ στο οποίο ξέρει να επιδίδεται με περισσές τυμπανοκρουσίες, είναι το επικοινωνιακό μασκαραλίκι…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όλοι εκείνοι που επιμένουν να παραμυθιάζονται με την ιδέα πως σε αυτό το δίδυμο των σαλτιμπάγκων, μπορούν οι λαοί να βρουν έναν αποφασισμένο υπερασπιστή στα δίκαιά τους, και η ανθρωπότητα ένα αποτελεσματικό αντιστάθμισμα στις δολοφονικές επιδρομές των υπερατλαντικών βρυκολάκων, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Πρόκειται για τζιτζιφιόγκους της πολιτικής αρλουμπολογίας που…

Δεν κατάλαβαν – ή σκόπιμα αποκρύπτουν – πως αυτό το γραφικό δίδυμο του Βορρά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αχυράνθρωποι του ρωσικού νεοπλουτισμού, που προσπαθούν να διαχειριστούν συμφέροντα, με τρόπο θρασύδειλο και πάντα εκ του ασφαλούς…”

Σε άλλο σημείο επίσης τονίζαμε…” Όχι γιατί σ αυτό τον πλανήτη δε δικαιούνται να υπάρχουν και αφελείς. Σαφώς και το δικαιούνται. Αλλά όταν η αφέλεια αναγορεύεται σε «πολιτική ανάλυση» και τολμά να…

περιφρονεί την αλήθεια με τρόπο προκλητικό, τότε η πουτάνα η αλήθεια εκδικείται πάντα τους βιαστές της…”

Ενώ σε τρίτο σημείο αναφορικά με το συνολικό γεωπολιτικό ζήτημα της Ευρασίας τολμήσαμε – και είμαστε οι μόνοι – και θέσαμε τα ζητήματα με τρόπο απόλυτα κατηγορηματικό: “Σ αυτή τη θλιβερή ιστορία, η Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ, δεν αποτελεί αντιστάθμισμα και παράγοντα ανακοπής, αλλά συμμέτοχο και απόλυτο συνένοχο στα σχέδια του εφιάλτη. Αυτό που επιχειρείται να εμφανιστεί ως δήθεν «διπλωματική δεξιότητα του Πούτιν», δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά…
μια κακότεχνη προσπάθεια απόκρυψης της μεγάλης του συνενοχής, με αποδέκτη την ίδια τη Ρωσική κοινωνία.

Το είπαμε και χθες το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Αν η Ρωσική ηγεσία ήθελε να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που δε θα έκανε θα ήταν να παραβιάσει το θεμελιώδη κανόνα της γεωπολιτικής. Και αυτός ο κανόνας λέει απλά πως «Αν θες να αποτρέψεις μια εξέλιξη, αυτό που οφείλεις να κάνεις, είναι να επιχειρήσεις να την προλάβεις. Αν δε την προλάβεις, το παιχνίδι έχει χαθεί, και τίποτε πλέον δεν είναι αναστρέψιμο»”…

Από τις παραπάνω διαπιστώσεις μας δεν πέρασαν παρά μόλις δύο μήνες. Μέσα σ αυτόν το δίμηνο εφιάλτη, το αίμα που χύθηκε και ο πόνος που απλώθηκε πάνω από τους ρωσόφωνους της Ουκρανίας, ξεπέρασαν κατά πολύ ακόμη και τις πλέον απαισιόδοξες προβλέψεις.
Δυστυχώς όμως, γι ακόμη μια φορά η επιβεβαίωση του “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ” υπήρξε απόλυτη και με τρόπο δραματικό, για το δράμα του ντόπιου πληθυσμού και τον τυχοδιωκτικό ρόλο του Πούτιν, σ αυτή την υπόθεση της μαζικής εθνοκτονίας.

Δραματικές εξελίξεις…
Η Ρωσία μένει προκλητικά απαθής, τη στιγμή που οι ρωσόφωνοι του Ντονμπας αποδεκατίζονται. Το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι αποκαλύπτικό:

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι καθημερινά σκοτώνονται άμαχοι από τα ουκρανικά ιμπεριαλιστικά στρατεύματα, στην επιχείρηση τιμωρίας κατά των Ρωσόφωνων στην Ντονμπάς, προκειμένου με τη χρήση βίας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους μιας μεγάλης Ουκρανίας. Πρέπει να σταλούν στρατεύματα για να μας σώσουν. Αν δεν γίνει, αυτό θα έχει απήχηση σε όλον τον ρωσικό λαό.

Τα στρατεύματα πρέπει να εισβάλουν για να απελευθερώσουν την Ντονμπάς και να επιτρέψουν τα επτά εκατομμύρια των κατοίκων της περιοχής να επωφεληθούν από το δικαίωμα τους στην αυτοδιάθεση, να ζήσουν στη Νέα Ρωσία.

Προκαλείται η ιστορία της Ρωσίας και η Ρωσία πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση, ο λαός και οι ηγέτες του κράτους.

Μετά τον βομβαρδισμό της Ντονμπάς, κωμοπόλεις και χωριά, ο ίδιος ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος.

Είναι μια σύγκρουση, μια ριζοσπαστική σύγκρουση στην σύγχρονη εποχή. Είναι μια σύγκρουση που ανήκει σε άλλη εποχή που η Ρωσία δεν έχει συναντήσει ακόμη.

Βλέπουμε το πρόσωπο του φρενήρη ουκρανικού εθνικισμού, όπου το αίμα στάζει από τα δόντια του. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν ρωσικά ονόματα! Πράγματι είναι ένας εμφύλιος πόλεμος.

Είδαμε τις προθέσεις τους, το πραγματικό πρόσωπο των ΗΠΑ και των χωρών της Ευρώπης, είναι άπληστοι μανιακοί που ακούραστα επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο, οδηγώντας την Ουκρανία σε πόλεμο στην Ντονμπάς.

Είδαμε τα πρόσωπά τους, χωρίς μάσκες, που επιθυμούν να μας αφανίσουν , επιθυμούν το θάνατό μας. Μαζί τους καμία σχέση δεν μπορεί να υπάρξει. Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος.

Καλούμε τον πρόεδρο και το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας να αποφασίσει σχετικά με την είσοδο των ρωσικών στρατευμάτων για ειρήνευση στην Ντονμπάς.

Να εισέλθουν στις δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, όπου υπάρχει η επιχείρηση τιμωρίας από τους Ουκρανούς, για να προστατεύσουν το λαό και να ελέγχουν τα σύνορα Νέας Ρωσίας και Ουκρανίας, γράφει το δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων της Νέας Ρωσίας.

Αυτός είναι ο “ηγέτης” Πούτιν… Χάρισμά σας…
Κι ελπίζουμε όλοι αυτοί που καιρό τώρα αναπαράγουν διάφορες αηδίες και κενολογούν εκθειάζοντας το μεγαλείο του “λυτρωτή των λαών”, να αντιληφθούν επιτέλους το άθλιο ρόλο του, που είναι πλέον αποτυπωμένος ανεξίτηλα με το αίμα του ίδιου του δικού του λαού.

Ένα θλιβερό ανδρείκελο των συμμοριών της ρωσικής ολιγαρχίας είναι. Σ αυτές λογοδοτεί, αυτές υπηρετεί, ενώ την ίδια στιγμή παρακολουθεί φοβικά και άτολμα το δράμα του δικού του λαού, και τώρα πλέον μιλούν τα γεγονότα.

ellinikoforoum.blogspot.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria