ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς (ΣΧΟΚ) με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει τα μέλη του και τους πολλούς φίλους της χιονοδρομίας και του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου ότι ήδη υπογράφηκαν μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και των προμηθευτών που προέκυψαν από την σχετική διαδικασία, οι συμβάσεις για την προμήθεια των μηχανημάτων

του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Πλέον είναι ζήτημα ημερών (περίπου 45) η παράδοση δύο πολύ σημαντικών μηχανημάτων, για την λειτουργία του κέντρου και την ασφάλεια των επισκεπτών και συγκεκριμένα ενός χιονοστρωτήρα (RATRACK – Prinoth Everest) και ενός εκχιονιστικού (Unimoc) τα οποία για χρόνια αποτέλεσαν «όνειρο» για όλους μας.
Η προμήθεια γίνεται από τον Δήμο Καστοριάς με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2007-2013 η οποία ανέρχεται σε ποσό δημοπράτησης ύψους περίπου 700.000 €.
Από την ίδια διαδικασία πολύ σύντομα δημοπρατείται και η προμήθεια των μηχανημάτων παραγωγής τεχνητού χιονιού, που και αυτά υπολογίζουμε ότι θα έχουν εγκαταστασθεί μέσα στο καλοκαίρι, ώστε η έναρξη της νέας χιονοδρομικής περιόδου να βρει το κέντρο με πολύ καλύτερες υποδομές.
Το πολύ θετικό αυτό απότέλεσμα είναι προϊόν της πολύ καλής συνεργασίας των μελών του Δ.Σ. του Σ.Χ.Ο. Καστοριάς με τον Δήμο Καστοριάς και την συμβολή της Περιφέριεας Δυτ. Μακεδονίας.
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν και κυρίως τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Δακή και Σαββόπουλο καθώς επίσης τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδη και Θεοδοσόπουλο όπως και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καστοριάς που είχε όλη την ευθύνη της διαδικασίας. Είναι αυτονόητο ότι ο Σ.Χ.Ο.Κ. προσβλέπει σε μια το ίδιο καλή συνεργασία με κάθε αρμόδιο για την υλοποίηση (μέσω του ΣΕΣ 2014-2020) και των υπόλοιπων στοιχείων που απαιτούνται για το κέντρο (αντικατάσταση αναβατήρα, ολοκλήρωση του ξενώνα και διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης)
Για το Δ.Σ. του Σ.Χ.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Γιώργος Νικητίδης – Πρόεδρος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria