Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ - OlaDeka

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Το δρόμο του δημόσιου διαλόγου χωρίς κόμπλεξ μέσα από το διαδίκτυο εφαρμόζει στην πράξη ο Γρηγόρης Στεφάνου και απαντάει σε σχολιασμούς αναγνωστών των άρθρων του.

Χωρίς να υπεισέλθουμε στην ουσία της συζήτησης οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον κ.Στεφάνου την οξυδέρκεια με την οποία αντιμετωπίζει το ίντερνετ ως κοινωνικό και πολιτικό φόρουμ της εποχής μας. Φυσικά και η ανωνυμία μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι, αλλά ένας αγχίνους άνθρωπος καταλαβαίνει γρήγορα ότι το αντικειμενικό και το αληθινό δεν μπορεί να δεχτεί πλήγματα από εμπαθή και αστήρικτα επιθετικά σχόλια που ο καθένας αντιλαμβάνεται την προέλευση και τον στόχο τους. Τα σχόλια ανέβηκαν ΕΔΩ .  Διαβάστε:

ΑνώνυμοςΣτην επομενη αρθρογραφια περιμενω πιο συγκεκριμενες τοποθετησεις για μειζονα ζητηματα που πιθανως θα βρει ο συριζα μπροστα του.π.χ πως θα χειρισθει ολους αυτους που πλεον θα εχουν αγορασει κοψοχρονια δημοσια περιουσια,αεροδρομια,παραλιες κτλ. Καλη συνεχεια29 Ιουλίου 2014 – 6:13 μ.μ.
Ανώνυμος

αρχιζει η παρελαση?ολυμπια-στεφανου και συνεχιζουμε………29 Ιουλίου 2014 – 6:46 μ.μ.


Ανώνυμος

Αντε ρε συνελθετε και γραψτε και κατι λογικο και που μποτει να γινει. Μην παραμυθιαζεται τους αφελεις με υποσχεσεις και προγραμματα που δεν θα τα κανετε ποτε.30 Ιουλίου 2014 – 1:07 π.μ.



Ανώνυμος
προσπαθήστε γιατι αν δεν τα καταφέρετε κι εσείς δεν ξερω τι άλλο μένει .Ελπίζω να μη σας φάνε τα λαμόγια30 Ιουλίου 2014 – 10:41 π.μ.



Ανώνυμος
Δεν μας είπες τί θα γινόταν αν δεν είχαμε μπει στο μνημόνιο όμως. Αυτοί οι δείκτες που αναφέρεις στην αρχή πού θα φτάνανε; Δες τί γίνεται σήμερα στην χώρα πρότυπό σας, την Αργεντινή:
http://www.nooz.gr/economy/puretodeis-diavouleiseis-gia-apofugi-xreokopias
Πόσες φορές έχει καταρρεύσει από τότε που το έπαιξε μαγκιά άραγε όπως λέτε και εσείς του Τσύριζα;;;
Το ίδιο θα παθαίναμε και εμείς και το ξέρετε αλλά κυρίως το ξέρει ο κόσμος και γι’ αυτό δεν σας πιστεύει και δεν σας εμπιστεύετε.
Αλλάξτε πορεία γιατί έχετε χάσει την μπάλα…
Ο κόσμος σας έχει πάρει στην πλάκα…
Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι σας μείνανε…30 Ιουλίου 2014 – 1:47 μ.μ.


ΑνώνυμοςΜπραβο ρε…. Καθαρες θεσεις απο καθαρο ατομο κι ας στεχωρουνται καποιοι που δε μιλας μονο με ατακες30 Ιουλίου 2014 – 1:59 μ.μ.




Στεφάνου Γρηγόρης

6:13 Πράγματι η κατάσταση ολοένα και επιδεινώνεται όσο διογκώνεται το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας . Η αναστροφή της κατάστασης θα είναι δύσκολο εγχείρημα και θα απαιτηθεί ευρύ πολιτικό μέτωπο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό .Ας έχουμε υπ όψη οτι οι δεσμεύσεις της χώρας μέσω συμφωνιών ολοένα και αυξάνονται π.χ. Διατλαντική συνθήκη εμπορίου που θα υπογράψει η Ε.Ε με την Αμερική το 2015 και θα δεσμεύει(ανάλογα και με το ποιός είναι κυβέρνηση) τα κράτη μέλη.
Σε κάθε περίπτωση δε γίνεται να συνεχιστεί το ξεπούλημα . Το ζητούμενο είναι να χτιστούν οι συμμαχίες για την αντιστροφή της κατάστασης
Ξέρω οτι όσοι αντιλαμβάνονται την πολιτική ως προϊόν συσχετισμού δυνάμεων, και οχι ως παράγωγο Μεσσιανικών κινήσεων , καταλαβαίνουν τι εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλάει για μέτωπο…
Σε επόμενο άρθρο θα αναφερθώ ειδικότερα …
Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις

1:17 Δεν ξέρω γιατί με τόση άνεση δικαιολογείς τη επιλογή του μνημονίου. Την αντίθεση σ αυτό δεν την εκφράζει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τόσες άλλες πολιτικές δυνάμεις ΄, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί ……μέχρι και το ΔΝΤ μιλάει για λάθος συνταγή .
Η διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας άλλωστε ήταν πολύ πιο ισχυρή όταν έσκασε το πρόβλημα
Όσον αφορά την Αργεντινή ( με την οποία δεν ταυτίζομαι) είσαι σίγουρος ότι αν δεν αντιδρούσε ο λαός θα περνούσε καλύτερα τη 10 ετία που μεσολάβησε?
Σε κάθε περίπτωση οταν ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει κατά του μνημονίου εκπροσωπεί όλους όσους πλήττονται απ αυτό και δεν μπορούν ή δε θέλουν άλλο να το πληρώνουν ….και αυτοί πια είναι εκατομμύρια…
Ευχαριστώ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria