ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αρχική » Διάφορα » ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο ΑΓΣ Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των διεθνών (με τις ελπίδες Κ-20 του Μπενίν) ποδοσφαιριστών AFFO Moubarak και ΑFFO Farid!

Πρόκειται για δύο δίδυμους αδερφούς ηλικίας 21 ετών, ανερχόμενους και ταχύτατους που έχουν ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Regionalliga, στη Γερμανία, όπου και διαμένουν τα περισσότερα χρόνια της ζωής τους.

Ο πρώτος είναι αριστεροπόδαρος και χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σαν αριστερό επιθετικό χαφ, ενώ μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και στη κορυφή της επίθεσης, έχοντας ήδη καταγράψει αρκετά γκολ στο ενεργητικό του.

Όσο αναφορά τώρα τον αδερφό του παίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά ουκο λίγες φορές κατά το παρελθόν έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά και στα καθήκοντα του επιτελικού μέσου.

Αμφότεροι παίρνουν τον Αύγουστο στα χέρια τους το γερμανικό διαβατήριο και εν συνέχεια έρχονται στη Καστοριά με εξαιρετικές συστάσεις και τεράστιες φιλοδοξίες προκειμένου να φανερώσουν την αξία τους και φυσικά να ξεδιπλώσουν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους!

Η άφιξη τους στην ακριτική πόλη ανεβάζει αυτόματα το επίπεδο του συλλόγου που μπορεί μελλοντικά να αποκομίσει σοβαρό κέρδος από ενδεχόμενη μεταγραφή τους σε ομάδα υψηλότερου βεληνεκούς, μα πάνω όλα βρίσκει στο πρόσωπο τους, δύο εμπνευστές για τη μεγάλη αντεπίθεση που επιχειρείται με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που καταφθάνουν αποκλειστικά για την άνοδο!

agskastoria.blogspot.gr

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια