Πολύ αργά για δάκρυα κ. Σταϊκούρα…. - OlaDeka

Πολύ αργά για δάκρυα κ. Σταϊκούρα….

Πολύ αργά για δάκρυα κ. Σταϊκούρα….

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για την αποτυχία του μέτρου της εναρμόνισης του ΕΦΚ θέρμανσης και κίνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ανέφερε πως οι λεκτικές διαπιστώσεις του κ. Σταϊκούρα για την «αποτυχία» του μέτρου της εναρμόνισης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, δεν έχουν καμία αξία για τα χιλιάδες νοικοκυριά που βιώνουν στην καθημερινότητά τους τη βάρβαρη κυβερνητική πολιτική.
Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του προσθέτει πως: «Όταν μάλιστα ο κ. Σταϊκούρας προαναγγέλλει την επέκταση τής κατά τα άλλα «έκτακτης» εισφοράς και για το 2015, τα κροκοδείλια δάκρυα της κυβέρνησης είναι ακόμα πιο εξοργιστικά για τους πολίτες που υποφέρουν εξαιτίας των μνημονιακών δεσμεύσεων».


Ο κ.Σταϊκούρας μιλώντας στη Realnews τόνισε ότι θα πρέπει να τροποποιηθούν άμεσα πολιτικές που είναι οικονομικά αναποτελεσματικές και κοινωνικά άδικες.

«Η εμμονή απέναντι σε μέτρα που δεν αποδίδουν, δεν αποτελεί ένδειξη σοφίας» είπε.
«Πολύ αργά για δάκρυα κ. Σταϊκούρα» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Πολύ αργά για δάκρυα κ. Σταϊκούρα, όταν συνεργήσατε να ξεπαγιάσουν οι Έλληνες, να αποστερηθούν τα κρατικά ταμεία από 300 εκατομμύρια έσοδα και να εφαρμοστούν χωρίς καμία δημόσια διαφωνία από τη πλευρά σας, ούτε μέσα στη Βουλή, οι λάθος αυτές αποφάσεις του τότε υπουργού Γιάννη Στουρνάρα, που έδειχναν επίσης ότι όλοι σας είστε άβουλοι στην ουσιαστική πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας πως όταν ένας υπουργός παραδέχεται, εκ των υστέρων, το λάθος σε μία τόση σοβαρή υπόθεση, που ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα, τους βουλευτές από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ, δεν περιορίζεται απλά σε μία λεκτική διαπίστωση…».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria