ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΔΕΥΑΚ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΔΕΥΑΚ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΝΕΡΟΥ
Από την ΔΕΥΑΚ ανακοινώνεται ότι έχουν εκδοθεί και διανέμονται στους καταναλωτές των Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Καστοριάς, οι λογαριασμοί ύδρευσης που αφορούν το Α΄ εξάμηνο 2014. Το ποσό που αναφέρεται ως νέος λογαριασμός ισοδυναμεί με το καταβαλλόμενο 50% επί του συνόλου που καταγράφηκε το έτος

2013.

Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως ενσωματώνονται παλαιές οφειλές που αφορούν, είτε πρόσφατα καθυστερούμενα προηγουμένων εξαμήνων, είτε οφειλές πριν το 2010 των πρώην Καποδιστριακών Δήμων του Ν. Καστοριάς. Οι παλαιές οφειλές αυτές μετά από αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς και του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ θα εισπραχθούν από την Επιχείρηση λόγω της υποχρεωτικής πλέον επέκτασης των γεωγραφικών ορίων της σε όλη την περιφέρεια του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς. 
Υπάρχουν ενδείξεις πως έχουν γίνει εκ παραδρομής λανθασμένες εγγραφές στην μετάπτωση στοιχείων μηχανογράφησης για άγνωστους λόγους, περιπτώσεις που θα εξετασθούν μεμονωμένα από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ. Συστήνουμε στους καταναλωτές των ανωτέρω περιπτώσεων να αναμένουν τον περιοδικό λογαριασμό μετά την καταγραφή κατανάλωσης 2014 και εάν αυτό επαναληφθεί τότε να προβούν σε αίτηση – ένσταση. 
                                    
                                                                  
                                                                                     Σας ευχαριστούμε 

                                                                             Τομέας Ενημέρωσης ΔΕΥΑΚ
Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria