ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:Εχω βαρεθει να ακούω και να διαβαζω τη λεξη ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ'' για την προσπαθεια σας ειμαστε Περηφανοι!!! - OlaDeka

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:Εχω βαρεθει να ακούω και να διαβαζω τη λεξη ”ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ” για την προσπαθεια σας ειμαστε Περηφανοι!!!

Δεν εχω σκοπο να κραξω ουτε την εθνικη μας ουτε τους συγκεκριμενους παιχτες.Αλλα θελω να αναφερω κατι το οποιο δεν εχει αναφερθει απο κανεναν δημοσιογραφακο ελληναρα..Εχω βαρεθει να ακουω και να διαβαζω τη λεξη ”ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ” για την προσπαθεια σας ειμαστε Περηφανοι!!! 

Ξεκινώντας με αριθμους λεμε ότι η Ελλαδα βρισκεται 10η η Κολομβια 8η η Ακτη 24η η Κοστα Ρικα 28η και την Ιαπωνια δν την βρηκα καν στις 30 πρωτες Ομαδες της FIFA. Αρα στον ομιλο μας ημασταν φαβορι(μην ξεχναμε οτι εχουμε κατακτησει τροπαιο σε σχεση με τους Κολομβιανους και ειμαστε ανελλειπως σε μεγαλες διοργανωσεις(!) Ομως για τους Ελληνες δημοσιογραφους¨και για το συνολο των Ελληνων: ”ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ..ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ 16!!! 
Περασαμε συγκινητικα λοιπον στους 16 και συνανταμε την Κοστα Ρικα(η οποια απεκλισε Αγγλια Ιταλια)…Παιζαμε με μια ομαδα που ειναι 28η, παιζαμε με μια ομαδα που δν εχει δει κυπελλο στη ζωη της παιζαμε με μια ομαδα…που το συνολο των παιχτων της ειναι για ομαδες τυπου Γκαζιαντπσπορ κατι Καρντιφ και κατι μοναχο 1860.
Αρα οι ποδοσφαιριστες της (για το συνολο μιλαω παντα) champions league βλεπουν μονο αν δεν εχουν προπονηση εκεινη τν ωρα η πιανει το καναλι στη χωρα τους,και δν θελω καν να αναφερω οτι επαιζαν 1μισι ωρα με παιχτη λιγοτερο…(!)Εμεις απτην πλευρα μας εχουμε τον Σαμαρα και πολλους αλλους που ειτε παιζουν ανελειπως championς league ειτε σε ευρωπαικό επιπεδο (κονε) παιχτες με τροπαια (καραγκουνης).
Αλλα οπως λενε και οι δημοσιογραφοι και οι υπολοιποι ακολουθουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!Συγνωμη αλλα κατα τη γνωμη μου η 10η ομαδα στον κοσμο αν εχει ονειρο τους 16…τοτε η εθνικη ομαδα δε θα κανει ουτε βηματακι μπροστα και εγω θα λεω στα εγγονια μου για το euro που ειχαμε παρει οταν ημουν 15! 
Y.ΓΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ(και εδω κολλαει το οτι δεν ριξαμε 3 γκολ μια κουρασμενη ομαδα με 10 παιχτες) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Η ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗΣ Η Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Χρήστος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria