Ο ΚΟΥΜΠΑΝΗΣ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ - OlaDeka

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΗΣ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!


Σύμφωνα με πληροφορίες κανονικά έγινε σήμερα το διοικητικό δικαστήριο στην Κοζάνη που εκδίκασε την ένσταση Χατζησυμεωνίδη σχετικά με την εγκυρότητα της υποψηφιότητας τεσσάρων μελών του συνδυασμού “ΓΙΝΕΤΑΙ” του Σίμου
Κουμπάνη.

Μεγάλη εντύπωση έκανε η απουσία του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού ο οποίος όχι μόνο παράτησε στο έλεος τους υποψήφιους του αλλά δεν τους παρείχε ούτε καν νομική υποστήριξη με την παρουσία κάποιου δικηγόρου!
Οι απολογούμενοι κατηγορούνται για ψευδή δήλωση σχετικά με την ύπαρξη κωλύματος στην εκλογική διαδικασία κατά την οποία δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα όσοι εργάζονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. 
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Σε ενάμιση μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου, η οποία θα είναι και τελεσίδικη. Να σημειωθεί ότι εάν η απόφαση είναι καταδικαστική οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι κινδυνεύουν με απόλυση. Αυτό δείχνει και το μέγεθος της σοβαρότητας της υπόθεσης για τους ίδιους που σήμερα είχαν εντελώς αντίθετη έκφραση στο πρόσωπο τους από αυτή του Σίμου Κουμπάνη που αποτυπώνεται στη φωτογραφία του άρθρου μας. 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria