Κύριε ΤΕΛΙΔΗ - OlaDeka

Κύριε ΤΕΛΙΔΗ

Είμαι ο Λιούζας Στέφανος που αναφέρεσθε σε μια «δημοσίευση» σας με πρωταγωνιστή την βλακεία και συμπαίκτες θελητά και αθέλητα τον βουλευτή Διαμαντόπουλο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, του κεντρικού ΣΥΡΙΖΑ, τα καρναβάλια της Καστοριάς, την νέα εν δυνάμει ( «αφού σύμφωνα με πληροφορίες» σας «προωθείται η υποψηφιότητα»..) βουλευτίνα Καστοριάς κα Ολυμπία, μια «αιρετική» ΝΕ, μια κανονική ΝΕ των Αλκιβιάδη – Ζαγάρα, το ΠΑΣΟΚ (του Διαμαντόπουλου) με τον κ. Πετσάλνικο, το ΠΑΣΟΚ της κας Τελιγιορίδου και τον σημερινό της πλειοψηφικό Σύριζα στην Καστοριά, εμπλέκετε και εμένα.

Ρίχνετε ένα «σμπάρο για πολλά τρυγόνια»!!!

Εκ προοιμίου σας λέγω ότι ο «σμπάρος» σας είναι – αφήνοντας τις κλασικές και χιλιοδιατυπωμένες εκφράσεις «αντιδεοντολογικός», «στημένος», προσβλητικός», «κακοήθης», «πολλά ψέματα» κλπ, είναι λοιπόν μια πολύ κακή δημοσιογραφική δουλειά, χωρίς επαγγελματική συνείδηση αντικειμενικότητας (μην το παίρνετε κατάκαρδα και εγώ επίσης μεροληπτικός είμαι, ταξικά πάντα και βέβαια στην μεριά με τους εργαζόμενους και τους καταπιεσμένους από πολιτικές και…βλακείες).

Δεν είναι προϊόν σχετικής έρευνας και πληροφοριών. Είναι ίσως «χαρτάκι» ετοιμοπαράδοτο; ή ίσως ειδική «συνταγή»; (δεν πιστεύω αυτό να σηκώνει δίωξη και συνειδητοποιώντας το, το κάνω αύθις ερωτηματικό).

Δεν θα αναφερθώ σε αυτά που καταλογίζετε για τον βουλευτή Διαμαντόπουλο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε μια δημόσια και μεστή απάντηση του. Αλλά καλέ μου κ. Τελίδη δημοσιογράφε, είναι «παλιά ξινά σταφύλια», πολυγραμμένα από στελέχη της Ναζιστικής ΧΑ., και πολυπαιγμένα από τις κυβερνητικές «μονταζιέρες».

Σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχετε εσωκομματική μας ενημέρωση ή πληροφόρηση.

Άλλωστε η σημερινή μας ΝΕ (η επικρατούσα πλειοψηφία), όπως ήδη γράφετε είναι κάθετη σε αυτά! Τα «εσωκομματικά ζητήματα επιλύονται εσωκομματικά», και δεν μπορείτε να επικαλείσθε: «κομματικά στελέχη που λένε…», μια «αιρετική» ΝΕ, «επικεφαλής της ομάδας των προεδρικών…» (πάντως καλό μου έκανε που το έμαθα ο απληροφόρητος διότι νόμιζα ότι «αυτοί» της πλειοψηφίας αν κρίνω από αυτούς που ονομάζετε ηγέτες τους δεν τον «πάνε» τον πρόεδρο, βλέπεις ομολογώ, ότι έμεινα στάσιμος στα παλιά. Ήξερα ότι είναι με τον Κουβέλη, την κεντροαριστερά, την κυβερνησιμότητα και κατι τέτοια, και εγώ πάλι ο κακός που υπερψήφισα τον, νεαρό τότε, Τσίπρα… ω! παρεξηγήσεις …) .

Όσο με αφορά:
Δεν με ρωτήσατε, άρα πληροφορηθήκατε γενικά και …γράψατε για μένα (πολύ δημοσιογραφικό!)
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αναφέρεσθε στο όνομα μου και σε δήθεν διατυπώσεις μου σε εισαγωγικά – που σημαίνει θεωρητικά, ότι έχετε γραπτό μου ή τέλος πάντων άμεσο ήχο… χωρίς την έγκριση μου.
Διαστρεβλώνετε την άποψη μου και αυτό προφανώς αιτιολογεί ενστάσεις από την μεριά μου.

Εν κατακλείδι:

Α) Σας δίνω το τηλέφωνο μου και την Ηλ. Διεύθυνση μου, ώστε να με ρωτήσετε ότι θέλετε αλλά και να το γράψετε κιόλα. (όπως θα απαντηθεί).

Β) Σας Στέλνω και την τοποθέτηση μου στην τελευταία (και τελευταία κομματική συμμετοχή μου…) Τοπική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς. Για να έχετε από πρώτο χέρι πληροφορία (δεν σας είναι και αναγκαία από ότι φαίνεται, αλλά ας κάνω μια προσπάθεια ακόμη).

Γ) Ενημερώνω τον δικηγόρο μου (δεν έχω αλλά θα βρω!), και σας υποβάλλω σχετική μήνυση.

ΥΓ1. Σας πληροφορώ επίσης ότι σε δύσκολους καιρούς εχω πάει μάρτυρας υπεράσπισης σε δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας την «Βολταιρική» ελευθερία τους.

ΥΓ2. Σας αφιερώνω (και σας αποστέλλω αν μου δώσετε και διεύθυνση) το ωραίο και περιεκτικό βιβλίο του Μικαελ Σμιτ – Σαλομον «όχι άλλοι βλάκες στην εξουσία».

Επισυναπτόμενο 1 (Τοποθέτηση στην ΟΜ και στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη 23 Φλεβάρη 2014)

Ευχαριστώ για την ανοχή σας. Ελπίζω να ανασκευάσετε!

Λιούζας Στέφανος

Βασιλειάδα Καστοριάς (ένα πολύ μικρό χωριό)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria