Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΚ ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - OlaDeka

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΚ ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΚ ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μια ακόμη αναγνώριση και επιβράβευση της ενεργής παρουσίας του Σ.Χ.Ο. Καστοριάς στα θέματα που σχετίζονται με την χιονοδρομία (αθλητική και τουριστική), αποτελεί η εκλογή του προέδρου του Σ.Χ.Ο.Κ. στο Δ.Σ. της Ε.Χ.Κ.Ε.
Η Ένωση Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδας είναι το επίσημο “κλαδικό” όργανο των 24 αναγνωρισμένων από το Υπουργείο Τουρισμού Χιονοδρομικών Κέντρων που υπάρχουν στην χώρα μας και αποτελεί τον θεσμικό

συζητητή με το Υπουργείο για την διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου που αφορά στην λειτουργία των κέντρων αλλά και τον χειμερινό τουρισμό γενικώτερα.

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ένωσης (Ε.Χ.Κ.Ε.) ο Πρόεδρος του ΣΧΟ Καστοριάς, Γιώργος Νικητίδης, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. και ανέλαβε την θέση του Αντιπροέδρου, ενώ την θέση του προέδρου ανέλαβε ο κ. Παναγιώτης Δρίβας, εκπρόσωπος της ΕΤΑΔ.Α.Ε. (εταιρεία ακινήτων του δημοσίου) που διαχειρίζεται τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού και Καϊμακτσαλάν.

Έτσι παραλλήλα με την συμμετοχή στην διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας & Παγοδρομίας όπου η παρουσία του Καστοριανού αθλητικού σωματείου είναι σημαντική αφού ο κ. Νικητίδης κατέχει την θέση του Γεν. Γραμματέα, πλέον ο ΣΧΟΚ συμμετέχει το ίδιο ενεργά και από μια σημαντική θέση ευθύνης στα θέματα που σχετίζονται με τον χειμερινό τουρισμό.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria