ΣΧΟΛΙΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΣΧΟΛΙΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΔΩ

«Αγγελική» πρόταση Αγγελή;
Πληροφορίες φέρουν καινοτόμες αλλαγές από το νεοεκλεγέντα δήμαρχο στην δημοτική εταιρεία ύδρευσης αποχέτευσης Καστοριάς (ΔΕΥΑΚ) με διορισμό διευθύνοντα συμβούλου στην θέση της γενικής
διεύθυνσης. 


Για την προαναφερόμενη θέση προβλέπεται οικονομολόγος, μηχανικός, χημικός. Η πρόσληψη θα εγκριθεί από το νέο διοικητικό συμβούλιο με το ύψος αμοιβής να ορίζεται με απόφαση.

Την θέση του προέδρου αποχρώσεις ενδείξεις θέλουν να αναλαμβάνει ο ίδιος δήμαρχος κ.Αγγελής λόγω σπουδαιότητας της εταιρείας. Αντιπρόεδρος φέρεται να αναλαμβάνει με καθήκοντα διαχείρισης, από την περιοχή Μεσοποταμίας για συμβολικούς λόγους ο κ.Παύλου η ο κ.Φωτιάδης σε συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο που θα ορισθεί από την νέα δημοτική αρχή.

Το όνομα που φημολογείται για τη θέση της εκλεκτής είναι η κ.Μπάκαβου που κάποιοι την ενθυμούνται σαν διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, διορισμένη τότε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό που διαφεύγει της προσοχής μας είναι πως η κ.Μπάκαβου είναι υπάλληλος στην δημοτική εταιρεία ύδρευσης αποχέτευσης Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ) προϊσταμένη των βιολογικών εγκαταστάσεων λυμάτων με εμπειρία εργασιακή.
Μέχρις εδώ καλό σενάριο ακούγεται για να είναι αληθινό.

Το παρασκήνιο αναδεικνύει πως η χημικός κ.Μπάκαβου είναι έγγαμη στην Καστοριά με τον κ.Παππά μηχανικό που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην έντιμη πρόταση του κ.Αγγελή και δεν εξελέγη. 

Την παραπάνω «έντιμη πρόταση» συνεργασίας φέρεται να έθεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ο καρδιακός φίλος της οικογένειας Παππά κ.Καπαχτσής ένθερμος υποστηρικτής του συνδυασμού κ.Αγγελή.

Υπενθυμίζεται η κ.Μπάκαβου είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν το εγχείρημα όταν η ίδια είχε θέσει υποψηφιότητα με τον κ.Λιάντση, χωρίς αποτέλεσμα για εκείνη με τη μη εκλογή της. 

Ομολογουμένως όταν υπάρχει τρόπος να ενωθούν οικογένειες και μάλιστα να αποφεύγονται έξοδα καθημερινής μετακίνησης η νέα δημοτική αρχή θα συμπαρίσταται στον τομέα αυτό. 

Σε βελτίωση της πρώτης σκέψης που ήταν να αναλάβει ο μη εκλεγμένος κ.Παππάς ως διευθύνων σύμβουλος στην ΔΕΥΑΚ αυτή απορρίφθηκε ως αδόκιμη επειδή δεν θα μπορούσε να αναλαμβάνει έργα της εταιρείας ενώ στην δεύτερη περίπτωση θα του ανατίθενται. Όπως ψιθυρίζεται στο στενό περιβάλλον του κ.Αγγελή ο ίδιος επιθυμεί την πρωτοκαθεδρία αλλά ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει στην επίμαχη εταιρεία.

Φυσικά στην κάτω όψη του νομίσματος αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα το όνομα κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΡΨΗΣ που θεωρείται ο εμπνευστής της «έντιμης πρότασης» ο συντονιστής οργάνωσης επιτυχίας συνδυασμού άρα αυτός που επιβάλλει την θέση του οπουδήποτε επιθυμεί.

Όταν κάτι αναδύεται στην επιφάνεια και διακρίνεται είμαστε προετοιμασμένοι για διάψευση. 

Κάθε περίπτωση αλλαγής πορείας από τη συγκεκριμένη «αγγελική» πρόταση θα ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα θα διαψεύσει τυχόν ανυπόστατες φήμες και θα μπορούμε να συνεχίσουμε να αναγράφουμε την βαριά λέξη «έντιμοι» κ.Αγγελή.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria