BEACH VOLLEY JUNIORS REGIONAL: ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΕΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - OlaDeka

BEACH VOLLEY JUNIORS REGIONAL: ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΕΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

BEACH VOLLEY JUNIORS REGIONAL: ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΕΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Οι αθλήτριες της Καστοριάς Μίχου Κυριακή – Σαββίδου Ειρήνη πήραν την δεύτερη θέση σε όλη την ΕΣΠΕΜ και οι αθλήτριες Αργυρίου Αθηνά – Βαενά Πολυξένη την τρίτη θέση!


 Λόγω της καλής επίδοσης αυτής καλέστηκαν να συμμετάσχουν και στο beach volley master που θα διεξαχθεί στον άγιο Παντελεήμονα το τριήμερο 26-27-28 Ιουλίου

Μεγάλη επιτυχία για το beach volley της πόλης μας. Η Καστοριά θα συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ;
Τη 2η και την 3η θέση της τελικής κατάταξης στο Τουρνουά BEACH VOLLEY JUNIORS REGIONAL της φετινής χρονιάς κατέλαβαν οι Καστοριανές αθλήτριες Κυριακή Μίχου-Ειρήνη Σαββίδου και Αθηνά Αργυρίου-Βαενά Πολυξένη αντίστοιχα.

Στο 4ο και τελευταίο τουρνουά της σειράς που διεξήχθη στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, το Σαββατοκύριακο, τα κορίτσια της ΑΠ Καστοριάς τα πήγαν περίφημα, αφού οι Μίχου-Σαββίδου κατετάγησαν δεύτερες και είχαμε δύο τρίτες θέσεις : για τις Αργυρίου-Βαενά και Τζήλλα – Ράτσου

Οι Μίχου-Σαββίδου ηττήθηκαν μόνο από τις Κατερινιώτισσες Φραγκουλίδου Σουζάνα και Πεπονή Όλγα με 2-1 σετ, σε έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο (15-13) στο τάι μπρέικ.

Η κατάκτηση μάλιστα της 2ης θέσης για το δίδυμο Μίχου-Σαββίδου μπορεί να τις δώσει το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley που θα διεξαχθεί στην Πάτρα 1-4 Αυγούστου!

Σπουδαία εμφάνιση και για τις χάλκινες Αργυρίου-Βαενά που έδωσαν και αυτές πολύ όμορφους αγώνες και στα 4 τουρνουά BEACH VOLLEY JUNIORS REGIONAL.

Αξιοσημείωτη και η εμφάνιση των πολύ καλών Καστοριανών αθλητριών Τζήλλα Ελένης και Ράτσου Πηνελόπης σε έναν από τους 2 ημιτελικούς στο Αμύνταιο που τους χάρισε και την τρίτη θέση στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Τα δίδυμα των Μίχου-Σαββίδου και Αργυρίου-Βαενά, μετά την εξαιρετική τους εμφάνιση στο τουρνουά της ΕΣΠΕΜ, κλήθηκαν να συμμετέχουν το διήμερο 25-27 Ιουλίου στη μεγαλύτερη γιορτή του beachvolley στην Ελλάδα, το Πανελλήνιο Σιρκουί BeachVolley που θα διεξαχθεί στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου ,όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με τις καλύτερες αθλήτριες όλης της Ελλάδος.

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια όλες οι Καστοριανές αθλήτριες που έδωσαν ωραίους αγώνες και ανέβασαν το beach volley της Καστοριάς τόσο ψηλά!

Συγχαρητήρια κορίτσια!
Ο 1ος ημιτελικός: Φραγκουλίδου-  Πεπονή και   Αργυρίου-Βαενά

Ο 2ος ημιτελικός: Σαββίδου-Μίχου και Τζήλλα- Ράτσου
Ο 2ος ημιτελικός: Σαββίδου-Μίχου και Τζήλλα- Ράτσου 
Τζήλλα  Ελένη,Κυριακή Μίχου , Ράτσου Πηνελόπη, Ειρήνη Σαββίδου
Τζήλλα  Ελένη,Κυριακή Μίχου , Ράτσου Πηνελόπη, Ειρήνη Σαββίδου
Απο αριστερά: Αθηνά Αργυρίου, Ειρήνη Σαββίδου ,Βαενά Πολυξένη και Κυριακή Μίχου 
Ειρήνη Σαββίδου  και Κυριακή Μίχου 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria